-
Перепризначення в керівництві
Привіт всім, я недавно на форумі, але давно, що я продовжую інформувати мене, щоб зміцнити мої знання, щоб почати зіставляти...
У будь-якому випадку я відкрив цю дискусію, тому що від того, що я завжди читав і чув, карту для бути зроблені, має здійснюватися з допомогою перепризначення на школі так? або в бд, принаймні, я знаю це, тому що є багато, що приходить до мене в майстерню і мені каже "Коли вони зробили карту мені зробили машину в рух, повернувши на вулицю" не можу зрозуміти, як це можливо, ви можете пояснити?
P. s. я не впевнений, якщо я в правильному розділі форуму 
-
привіт, то перепризначення може бути зроблено або з ебу, розібрали як всередині, машина ж через obd залежить від ебу, деякі мають відкрити ... але коли їдеш, ну мені здається, важко ... ви знаходитесь в розділі супер правильному тихо
-
що то конкретне краще спочатку з зручностями береш файл автомобіля ... потім виконайте його редагування (rimappature ), а потім написати на машині або бд або в школі з ебу працює ... залежить від їзди повторюю гарного вечора
-
* ах, я забув, щоб дізнатися, зіставити , дорога довга і складним .... з форуму я не думаю, ти можеш зробити це ( я думаю), ми хотіли б, різних курсах , однак якщо ви є ремонту автомобілів, і в будь-якому випадку це відмінне форумі повно кваліфікованих людей, щоб допомогти тобі, якщо у тебе проблеми, які ти не можеш вирішити ... для того, щоб почати розуміти дещо ...
у будь-якому випадку на форумі є розділ, де вони роблять курси, якщо ти так зацікавлений .. від одного погляду ..
-
Я не дуже досвідчений, я теж, але ця річ мені здається дуже складно..що сказати, може вони потім вирішували, де anda змінити мапу..Привіт
-
Привіт всім, по-моєму, хотіли сказати, що раніше робили свого роду дослідження, на керівництво. Може, з діагнозом, який визначає як розганяється і як гальмує. У відповідності з тим, то робили карту. Принаймні, я інтер так би залишив шляхи для відступу ������
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму