-
Різання файлів ducati 5 РАНКУ від 320k в 304k для читання ECM......
Привіт всім,
хто мені пояснює, як і що я можу вирізати файли ducati для завантаження на ECM????
Дякую
-
Ви пу? працювати з простий плеєр freeware hex типу HxD. Ви повинні вирізати перші 4000 адрес.
Потім: отримати файл 320кб, і він зберігав копію. Відкрити файл і вибрати адресу 00003FF0 піднятися. Розмір цієї частини і збережіть її на новий документ. Файли, які ви "збитку" збережіть cos? як ? і ви будете мати свій хороший файл 304kb працювати з map editor, які працюють з цими форматами.
В якості альтернативи ви можете використовувати спеціальні функції ECM... але якщо ви запитаєте, як зробити, щоб цей інструмент я s? що ви не в керівництві та/або в офіційній версії...
M999
-
Дякую.......
тим не менш, я зробив так, якщо я інструмент, про який ви говорите...... також, чому? ? перший раз, коли я стикаюся в ці файли.
-
..... але потім, після редагування я збираюся переписати файл з 304kb або завжди з цим інструментом або sw, що ти вказав мені се зворотна процедура, щоб відновити файли з 320kb його переписати?????
Дякую
-
Залежить від того, що ви хочете переписати. Деякі HW використовують файли з 304, інші 320. Якщо читати файл від 320 потрібно переписати від 320, так? файл з 304.
Однак, після зміни файлу від 304kb, просто повідомлення частину, яку ви вирізали, щоб відновити файли, родом з 320kb. Очевидно, що після кожної зміни повинні бути переглянуті контрольна сума, що ви повинні зробити з SW здоров'я або ж HW, які роблять це автоматично у момент написання.
HxD не ? інструмент зокрема ? просто hex editor безкоштовний дуже гнучким, що просто лежить googlando.
M999
-
Привіт
Я скачав HxD, дуже приємно!!
а, чисто в інформаційних цілях, з використанням інструменту ECM необхідно встановити 004000.
Якщо ви встановите 003FF0 йде файлу з 305kb і не добре
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму