Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293

траса від intrapendere для електронних технологій.

привіт всім,як з об'єкта я хотів би знати, як зробити, щоб узявся шлях для ремонту блоків управління.що потрібно зробити ,vab, а також різні курси підвищення кваліфікації,підприємства, які роблять ці курси,все устаткування, що є хоче,ті ж компанії, які роблять обробку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав блискавка Visualizza Messaggio
    привіт всім,як з об'єкта я хотів би знати, як зробити, щоб узявся шлях для ремонту блоків управління.що потрібно зробити ,vab, а також різні курси підвищення кваліфікації,підприємства, які роблять ці курси,все устаткування, що є хоче,ті ж компанії, які роблять обробку?
    На що ECU у мене є необхідність працювати?
    у мене було дуже мало ecu несправний, або спалені під рукою
    IAW59f, щоб, як правило, проблема, Denso Toyota, автоматична коробка передач, якийсь MJD6 для проникнення поливає повинні до фальсифікації, Delco Opel для проникнення дизельного палива або зварні шви з тріщинами..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт, дякую, що відповіли,і не один, зокрема,і мова трохи ширше,було для того, щоб зрозуміти, де вона починається з підготовки курсів на обладнання, що він приймає і все інше, керівництва і т. д. і т. д.,і тоді я не можу зрозуміти, що компаній, акредитованих відомих, які роблять обробку роблять курси на ремонт?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ні, можливо я не так висловився.
    Я намагаюся переформулювати питання..
    Але те, що ви їдете вважати, що всі або багато ламаються ecu
    І як повинні спеціалізуватися на цій галузі?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Не думаю, що існують спеціалізовані курси, для ремонту ecu. Це виступ електроніки в цілому, тобто якщо ви хороший фахівець, який знає компоненти, які використовують його в розділі сьогодні ви можете відремонтувати телефон, ТЕЛЕВІЗОР, і навіть ecu....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт,до речі, всім і завжди тип роботи, що буде корисно, якщо ви вводите машину в майстерні з індикатор code горить, scodificare блок управління клонувати ремонт або, не знаю, фінал інжектор згорів.і завжди є більше, що ви можете зробити в майстерні.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав блискавка Visualizza Messaggio
    привіт,до речі, всім і завжди тип роботи, що буде корисно, якщо ви вводите машину в майстерні з індикатор code горить, scodificare блок управління клонувати ремонт або, не знаю, фінал інжектор згорів.і завжди є більше, що ви можете зробити в майстерні.
    Але ці речі ви робите, як поміняти масло або свічки..
    потім, якщо пропустити фінал, як ти кажеш, ти не думаєш, що цю проблему потрібно вирішити в долині?
    індикатор code горить? Ок, а мова великий, що при правильному обладнання та Програмного забезпечення досвід вирішує..
    scodificare ебу або клонувати? як і вище.. при правильному обладнання та Програмного забезпечення досвід..
    тому необхідно відповідне обладнання для того, щоб читати і писати ecu в кожному режимі можна, Послідовний BDM Boot і так далі.
    Програм Мало, але надійні та перевірені..
    Досвід? не ти? потрібно зробити пошук, ставити правильні питання і правильні люди..
    якщо ти кажеш, питаєш "я повинен scodificare MJD8" я в колишньому я б сказав, читати eprom, і розмістити тут на форумі, що якщо не я, хто-небудь знає, сказати, де треба втрутитися, і так далі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт, мені дали багато інформації, проте я вважаю, що в будь-якому випадку ти для початку де-небудь, як на початку, купуючи устаткування, програмне забезпечення і т. д. ,або все одно якоюсь курси або займався з кимось,тому що, по мені, якимось знанням, ти повинен мати, якщо немає, куди подіти руки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    привіт, блискавка.

назва вашого поста каже "шлях від взявся, щоб електронна техніка."

для того, щоб дати вам руку я хотів би зрозуміти, що ви зацікавлені в конкретному.

ви хочете знати, деякі електронні бази? як працює транзистор, падіння напруги діода, як працює один тип кінцевого харчування? цифровий схеми?

Якщо ви хочете стати на цей шлях, щоб потім прийти до ecu двигуна або різні проблеми, електронні на машині, дорога не за горами.

однак, якщо пристрасть і ви хочете стати ремонтник також для інших речей, безумовно, стане вам у пригоді, навіть на авто.

ні за що не погодиться на пропозиції "ніколи","не бачив" як часто читаю,в електроніці цієї не існує!

якщо ти скажеш мені, куди хочеш поїхати, і я можу дати вам директиви, потрібних для того, щоб почати.

У oggni разі cinqueturbo причини, ремонт ecu, часто не погоджується і вимагає знання електроніки не мало, не вважаючи, що часто вони лаковані, або занурених у рідину, що твердне, щоб уникнути руки.
    Продукти щоб підняти ці матеріали існують, але це тільки якщо на один великий обсяг роботи.
    Ви повинні також розглянути питання про практичну сторону ремонту, зварювання, роботи з smd гарячого повітря або обладнання підходить, залежно від чіпа, який потрібно замінити, і так далі.

Це вимагає багато практики, просто шов зроблений погано, або басейн не підходить або температура паяльника занадто надмірне або занадто низькою для того, щоб записати трек або створити інші проблеми, тому що пайка тріскається і на
    цифровий сигнал або pmw і найгірше, що може існувати касу ще 100 недоліків, які раніше не було.

візьми iaw puma 1.2, що ремонт їх, що з 50 євро знайти.

Якщо кількісно і час, і вартість компонентів, ви побачите, що ми йдемо нижче до великої, щоб не говорити про час, де клієнт, як не дивно, завжди поспішає, він повинен виїхати і так далі.
    Клієнт погано радий і зростання для негативної реклами.

В той же час знати, як це працює не погано, ви, безумовно, допомагає прибути до comrpendere причину проблеми і rislverlo.

ви більш конкретні, які я даю тобі руку з задоволенням .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    дякую, що відповіли,я хотів би зрозуміти, як працює вся система, як контролювати кінцевий транзистор або діод, або як клонувати або обробки.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •