Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170

Проблема Defap Nissan Quasquai 1.5 Dci Siemens Sid 303

Привіт всім, я хотів би люб'язно інформацію і, при необхідності, якщо який-небудь добрий душі мені допоможе, про defap для nissan quasquai 1.5 dci 110 л. с. так як після виключення елементів управління за допомогою програмного забезпечення, Коли автомобіль йде добре поєднується і все інше, але кожен так почне виходити з вихлопної труби постійно білий дим, наче все ще recepisse, що фап був активним, а потім йде в частину регенерації, навіть якщо на тіла не з'? немає індикатор пошкодження fap також, чому? програмне забезпечення видаляє навіть tdc.....Зараз точка ? якщо хто-то, можливо, я могла б допомогти мені з адреси точного скидання, крім тих, які раз, або безпосередньо в postarmi файл defappato правильно...............Заздалегідь спасибі тим, хто мені допоможе?........Я чекаю відповіді від кого-то в надії вирішити......Додаю оригінальний файл, то мод тільки з defap і зміненої з defap...........Читання ori nissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod defap siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod step 1 defap siemens sid 303.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Якщо ви берете терпіння, завтра тебе дивлюся. Однак, коли ці блоки не робить повну роботу.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав Mikigor Visualizza Messaggio
    Якщо ви берете терпіння, завтра тебе дивлюся. Однак, коли ці блоки не робить повну роботу.
    Та, спасибі велике, я чекаю, тихий anz? що ви мені допомагаєте і спасибі заздалегідь добре хоч завтра не з'? турбота ;-).........А immagginavo навіть якщо не postandolo я намагався скинути кілька бітів вручну, але з поганими результатами, не знаючи precisamanete gl адреси за межами драйвер для defap повний цей sid 303.А я чекаю вашої відповіді завтра, і я знову повторюю вам, спасибі заздалегідь....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я хотів би люб'язно інформацію і, при необхідності, якщо який-небудь добрий душі мені допоможе, про defap для nissan quasquai 1.5 dci 110 л. с. так як після виключення елементів управління за допомогою програмного забезпечення, Коли автомобіль йде добре поєднується і все інше, але кожен так почне виходити з вихлопної труби постійно білий дим, наче все ще recepisse, що фап був активним, а потім йде в частину регенерації, навіть якщо на тіла не з'? немає індикатор пошкодження fap також, чому? програмне забезпечення видаляє навіть tdc.....Зараз точка ? якщо хто-то, можливо, я могла б допомогти мені з адреси точного скидання, крім тих, які раз, або безпосередньо в postarmi файл defappato правильно...............Заздалегідь спасибі тим, хто мені допоможе?........Я чекаю відповіді від кого-то в надії вирішити......Додаю оригінальний файл, то мод тільки з defap і зміненої з defap...........Читання ori nissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod defap siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod step 1 defap siemens sid 303.rar
    Між тим rimettici карту орі і спробувати побачити, що відбувається...пу? бути, що ви зіпсували якийсь інжектор. Ви перевірили, якщо ви тому дим в діагноз, ви що робите регенерації fap?
    Я чекаю ваших

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав Чотири Visualizza Messaggio
    Між тим rimettici карту орі і спробувати побачити, що відбувається...пу? бути, що ви зіпсували якийсь інжектор. Ви перевірили, якщо ви тому дим в діагноз, ви що робите регенерації fap?
    Я чекаю ваших
    Здрастуйте, чотири ви хоч і тихий, що машина вже? перевірив з файлом ori тому менше диму, але сам так і робить, чому? механічно fap ? видалена проблема полягає на біт скидання для defap спокійною і спасибі за втручання

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    я думаю, що dpf не був успішно видалений і т. д. і тому що назад ви палите
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Факт. Дайте знати

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав Mikigor Visualizza Messaggio
    Факт. Дайте знати
    Спасибі велике, Mikigor зараз, здається, все гаразд ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Перейти спокійний у мене зроблені кілька з цих. Привіт

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга