Результати 1-2 з 2
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

Almimentazine постійного струму на читання і запис в послідовний

Привіт всім, вибачте за банальність питань, але вони як і раніше травмований один EDC15C7, що я посадив майже рік тому (і скоро мені доведеться робити блок керування одно)

У ЧИТАННІ з бд не потрібно стабілізувати батарею з зарядки або з харчування, так?

я виявив, що дивитися зробити оновлення блоків управління, зарядний пристрій з дисплеєм, які прибували вказує на поглинання більш ніж 30...

У мене є два (дійсних) стабілізований джерело живлення один на 30 і один 20 ... в письмовій вважаєте, чи достатньо підключити тільки те, від 30A до батареї або я можу бути спокійний тільки використовувати всі і два?

дякую за поради.

Максимум

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Makx Visualizza Messaggio
    Привіт всім, вибачте за банальність питань, але вони як і раніше травмований один EDC15C7, що я посадив майже рік тому (і скоро мені доведеться робити блок керування одно)

У ЧИТАННІ з бд не потрібно стабілізувати батарею з зарядки або з харчування, так?

я виявив, що дивитися зробити оновлення блоків управління, зарядний пристрій з дисплеєм, які прибували вказує на поглинання більш ніж 30...

У мене є два (дійсних) стабілізований джерело живлення один на 30 і один 20 ... в письмовій вважаєте, чи достатньо підключити тільки те, від 30A до батареї або я можу бути спокійний тільки використовувати всі і два?

дякую за поради.

Максимум
    Всі.читання зазвичай від бд потрібно більше часу, так що це straconsigliabile використовувати блок живлення або заряджений акумулятор додатковий з проводів

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •