.............................
.............................
Востаннє редагувалось манро; 28-11-2012 в 16:49
gi?...і, перш за все, я не думаю що процедура однакова на всіх блоків управління
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
якщо ви хочете робити експерименти, я можу дати вам файл поло 1900 sdi, а не c? цей датчик витрати повітря? на повітряний фільтр c? датчик температури всмоктуваного повітря.....? я не зрозумів, як зробити inseriro на форумі
хлопці.... в ці дні я думав про таку зміну на моїй alfa 147 edc16c39.... я не думав, мінімально відкрити пост.... але ми думали, що хтось інший зробити це замість мене.... а також я чув, що усуваючи маси повітря, ви switcha на map.... але навіть з damos, я не зміг знайти нічого корисного.... коли мова йде про файлі з sdi мені це було б дуже корисно, щоб зміна гольф-3, плюс турбіна, і завжди ця проблема переповнення![]()
потрібно зробити багато випробувань, щоб зрозуміти, який контроль....
у сенсі, я думаю, що тут ми зможемо коли-небудь... я для edc15c7 спосіб трохи саморобна l' я знайшов... ви отримаєте багато потужності, але це буде не правильно... якщо я дозволила данило місце, тут рішення...
ок, я повинен бути зумів його включити у файл ori vw
Цієї системи ? був прийнятий спочатку на декількох коштів комерційних і було б цікаво зрозуміти, де втрутитися. Як згадувалося раніше, звільняються від maf і князівства, які щодня, для? ці кошти не мають порівняльні у сфері " автомобілі, а потім ? важко знайти блок порівняння. ? існує також mercedes sprinter, не пам'ятаю конкретну версію (413 може бути), що встановлюється такий же двигун, який ми знаходимо на mercedes cdi 220/270, з яким поділяє всі системи живлення, а потім форсунки, насос, рейку, датчики і все інше, за винятком maf точно, коли ван ? немає.
Можливо, було б цікаво відновити файли спринтера, і порівняти з автомобіля і, можливо, спробувати зрозуміти, де втрутитися. Безумовно, ecu буде вважати розгляд інші параметри управління двигуном і потік повітря, враховуючи, що фургон в об'єкт зйомки, не перевищує 3000 оборотів в хвилину, у той час як автомобіль зупиняється, до 5000, якщо датчик витрати повітря ? в хорошому стані, в іншому випадку він зупиняється перед... та це ? також хороша система, щоб зрозуміти, коли ж ? замінити.
немає немає.... ducato 2.8 jtd.... якщо ви говорите мені, що не має витратоміра повітря.... збираюся взяти ноутбук і postro файл.... монтує edc15c7