Привіт всім, я хотів задавалися питанням, як працює bdm, зокрема, якщо, наприклад, у записі він блокує ecu, як ви можете? відновити в bdm, якщо у вас немає резервної копії?
Привіт всім, я хотів задавалися питанням, як працює bdm, зокрема, якщо, наприклад, у записі він блокує ecu, як ви можете? відновити в bdm, якщо у вас немає резервної копії?
якщо у вас немає резервної копії необхідно, щоб сила troverne один і переписати його завжди BDM
добре, що BDM ? саме той факт, що ПЕРЕД виконанням будь-якої роботи на будь-якому ecu ПЕРШ ніж ви зробите хороший резервного копіювання, процесор,flash eeprom
Той погоджується, писати навіть карту безпосередньо в bdm...в іншому випадку, як тільки зібрали речі, якщо vanne погано, для запису потрібно розібрати знову.
Я знав, що c'? якийсь метод, щоб отримати її, навіть якщо немає резервної копії...але я не знаю, які ecu, і якщо це працює завжди!
у деяких випадках не подають резервного копіювання))))))
насправді відповідь була занадто розпливчастим міг не відповісти.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я читав на іншому форумі, що після блокування запису його в розібраному вигляді екю, зробив резервну копію і rispristinata...тому я зробив висновок, що ви могли б це зробити. Пояснені краще, ніж в іншому випадку ? безглуздо відповідати, як каже msport...
тоді хлопці, якщо ви використовуєте bdm, то робіть красивий резервні копії всього і перепишіть навіть у bdm враховуючи той факт, що ecu і розбиратися,але якщо напишете в послідовний і заблоковані, і ви не маєте резервної копії ви можете знайти в мережі або запитати magare навіть у цьому форумі cos' перепишіть завжди в bdm.
і правда те, що говорить fantic3,але від того, що я бачу, не всі мають відповідне обладнання є випадки, що навіть в послідовний можна переписати після блокування..але були випадки,я особисто, і я повторюю, я не професіонал, чому? я не живу цієї роботи, але я присвячую так багато часу на це, але пристрасть я пишу майже завжди послідовний..але якщо трапляється, ми звертаємося до bdm..всім ку