Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483

peugeot 307 2000 hdi 107 к.с. edc 15 c2 no egr немає fap

привіт всім, хлопці будь ласка, я хотів би думка на цей файл peugeot 307 2000 dc edc 15c2, де з ecusafe я видалив fap і egr remover я видалив egr, я хотів би знати, якщо ви думаєте, я можу завантажувати файли cos? як ? факт, або, якщо є речі, які не йдуть добре, і що я повинен бути обережний у стадії написання, враховуючи, що ? перший з цих автомобілів, що я повинен писати; я не знаю, якщо ви втратите кодування форсунок або інший або я роблю плутанини з renault? або, якщо я повинен, щоб змусити закрити egr з перехідником або я можу обійтися?; я прочитав "p"? все, що на форумі міг мати справу з цим ecu, але врешті-решт я все ще ясні ідеї cos? я сподіваюся, що хто-то пі? експерт, я можу видалити всі сумніви. додаю файл ori-й? файл мод зробив перш за ecusafe потім перейшов у egr remover, а потім врятував від titanium.
    файл орі ? цюй? http://www.professionalchiptuning.ne...1911#post81911 файл орі були вже? є у банку даних розміщені magi1984 але у порівнянні з моєю ? трохи відрізняється в кінці, і, щоб бути впевнений, я відправив ance мій.
    дякую всім за допомогу, я сподіваюся, що ви передасте мені
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    привіт всім, хлопці будь ласка, я хотів би думка на цей файл peugeot 307 2000 dc edc 15c2, де з ecusafe я видалив fap і egr remover я видалив egr, я хотів би знати, якщо ви думаєте, я можу завантажувати файли cos? як ? факт, або, якщо є речі, які не йдуть добре, і що я повинен бути обережний у стадії написання, враховуючи, що ? перший з цих автомобілів, що я повинен писати; я не знаю, якщо ви втратите кодування форсунок або інший або я роблю плутанини з renault? або, якщо я повинен, щоб змусити закрити egr з перехідником або я можу обійтися?; я прочитав "p"? все, що на форумі міг мати справу з цим ecu, але врешті-решт я все ще ясні ідеї cos? я сподіваюся, що хто-то пі? експерт, я можу видалити всі сумніви. додаю файл ori-й? файл мод зробив перш за ecusafe потім перейшов у egr remover, а потім врятував від titanium.
    файл орі ? цюй? http://www.professionalchiptuning.ne...1911#post81911 файл орі були вже? є у банку даних розміщені magi1984 але у порівнянні з моєю ? трохи відрізняється в кінці, і, щоб бути впевнений, я відправив ance мій.
    дякую всім за допомогу, я сподіваюся, що ви передасте мені
    для egr просто короткохвильові іч-хвилі?tch 06111d і 07111d dpf ? ще активно не торкнувся нічого
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    для egr просто короткохвильові іч-хвилі?tch 06111d і 07111d dpf ? ще активно не торкнувся нічого
    Що я знаю контролю 61143,61150 і 71143,71150 ті, fap і відключаються коректно.
    Чому? ви кажете, що ще не досяг нічого? , Що c'? ще чіпати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт легенда, завдяки бути, спрацювало для fap я дав ecusafe, що цюй? у форумі кажуть, що на edc 15c2 працює добре, ви можете дати мені якийсь інший інформації?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Tinturia Visualizza Messaggio
    Що я знаю контролю 61143,61150 і 71143,71150 ті, fap і відключаються коректно.
    Чому? ви кажете, що ще не досяг нічого? , Що c'? ще чіпати?
    тоді прошу вибачення за те, що дали неправильний рада, не пам'ятаю, що жести і dpf було, якщо з ecusafe потім безпечний і 2 екю, що вдається зробити добре заряду і дайте нам знати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    дякую за відповідь, legend, то я можу зробити, якщо закрити egr з плити, я пишу з півень 2 якийсь інший раду? дякуємо за наявності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    на цих ви повинні поставити для міцності плити.
    За допомогою перемикача off клапан egr відкритий і машина не піде в рух.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав Tinturia Visualizza Messaggio
    на цих ви повинні поставити для міцності плити.
    За допомогою перемикача off клапан egr відкритий і машина не піде в рух.
    дякую за роз'яснення, я користуюся вашої доступності? щоб запитати ще щось, я зрозумів, що адреси 06111d і 07111d є swicht для egr адреси 61143,61150 і 71143,71150 для fap, як раніше, ви ж самі написали, ви також знаєте, що це? від 06bcfc в 06bd00 і 07bcfc в 07bd00 і якщо машина втрачає випадково деякі кодування форсунок (або я кажу, фігня), привіт, дякую за допомогу

дякую за роз'яснення, я користуюся вашої доступності? щоб запитати ще щось, я зрозумів, що адреси 06111d і 07111d є swicht для egr адреси 61143,61150 і 71143,71150 для fap, як раніше, ви ж самі написали, ви також знаєте, що це? від 06bcfc в 06bd00 і 07bcfc в 07bd00 і якщо машина втрачає випадково деякі кодування форсунок (або я кажу, фігня), привіт, дякую за допомогу
    хотів додати фотографії та я їх не пам'ятаю; ось вони
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Востаннє редагувалось leandro89; 07-02-2014 до 22:31

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    без кодування форсунок не забудьте розрахувати cks, перш ніж писати, і є варіант в bsi tap йому екіпірування, без fap
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт легенда, але якщо у мене збережений файл, який я уклав з титаном в cks мені підрахував він, чи ні? я autocom і texa але я читав на форумі, що autocom не правити в bsi опція " no fap, ви знаєте, якщо texa то f

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •