Результати 1-2 з 2

Обговорення: mondeo sid 206 dpf off

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    2

mondeo sid 206 dpf off

Привіт всім, у мене проблема з моїм mondeo tdci 140 к. с. двигун qxba і ecu sid 206
    Інсайдером мало кваліфікований, я спустошив dpf і перепризначений виключаючи egr dpf.
    Після приблизно 1000 км машину починає відновлюватися. Після чергового втручання персоналу до робіт, в такій же ситуації.
    Результат я резервну копію оригіналу, але хлопець не дав мені файл mod і я не можу порівнювати або перевіряти.
    Між тим я знайшов в інтернеті файл мод на одному англійському форумі зробив з winols. Могли б ви сказати мені, якщо це добре для мого автомобіля?
    Будь ласка, не могли б ви мені допомогти??
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав mellberg Visualizza Messaggio
    Привіт всім, у мене проблема з моїм mondeo tdci 140 к. с. двигун qxba і ecu sid 206
    Інсайдером мало кваліфікований, я спустошив dpf і перепризначений виключаючи egr dpf.
    Після приблизно 1000 км машину починає відновлюватися. Після чергового втручання персоналу до робіт, в такій же ситуації.
    Результат я резервну копію оригіналу, але хлопець не дав мені файл mod і я не можу порівнювати або перевіряти.
    Між тим я знайшов в інтернеті файл мод на одному англійському форумі зробив з winols. Могли б ви сказати мені, якщо це добре для мого автомобіля?
    Будь ласка, не могли б ви мені допомогти??
    Дякую
    Два файлу не вони ж ecu, так що ти не можеш завантажити його так, як це на твоїй машині
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •