-
Galletto master V54, на win 8-8.1 і windows 10 64-розрядної
Привіт всім.....Запит дуже часто від деяких клієнтів, так як не раді, їм потрібно повернутися до попередньої версії windows у мене навіть хтось і представлені з ubuntu і похідні
цікаво, якщо б це було можливо, щоб повернути ліворуч.
Відповідь та Ni, а також на linux, але не неможливо.
Хто володіє півник оригінальної версії не радий, що доведеться викласти чимало грошей, і ви повинні використовувати windows 7, що навіть і так стабільний, а в тому, що розробники вирішили оновити sofware campa кінь!
А якщо в ці місяці се був якийсь оновлення, тим краще.
Для того, щоб, як і структурованою, її вже і нестійка в тому сенсі, що навіть на xp, якщо комп'ютер не та у відмінному стані програмного і апаратного забезпечення не буде працювати, якщо не зависає під час операції.
Здається, замість того, що з windows vista і набір мікросхем природи intel(бажано, але не обов'язково) я згоден, але чи завжди ми, операційних систем, йти вперед і цих коштів немає.
Я часто мати справу з цими ситуаціями, і це тому, що розробники, також я займаюся розробкою як апаратного та програмного забезпечення, але у мене вигляд трохи більш відкритими, бачив, що весь світ йде вперед, а ми ні,
розробнику подобається xp тому, якщо ви хочете, щоб продукт, використання, xp і, можливо, 7!......це відбувається не тільки з цієї prdodotto але з tanttissimi інші, як багато управлінські!....*****і якщо не просто не дозволяють навіть використання у віртуальній машині, та півник, і один з них.
Залишаючись в темі оригіналу, і необхідно знайти рішення, яке не порушує cophiright виробника, зберігаючи гарантію , оригінальність програми і ви зможете замовити оригінальний продукт без ancuna порушення і, використовуючи рішення, досить альтернативою, ефективним і стабільним!.....
відео знято пару хвилин тому думка зробити більш ясною.
https://youtu.be/AB2T8XoATDY
Не вважаю за потрібне порушувати правила форуму і не хочу цього робити, звичайно, і був необхідний додатковий витрата, але досить стримано, не торкаючись продукту!.....що, якщо ми 0386 або 0475 мало що зміниться.
У мене є клон, як я хотів би оригінальну версію, коли у мене буде достатньо клієнтів, щоб дозволити, щоб програмне забезпечення і оригінальний продукт від виробника, але коли витрати є занадто високими, я бачу, що змушений використовувати рішення
альтернативи, як у випадку півник.....
Так що, повторюю, в основному місце, і був спроектований і побудований для користувачів якщо у вас клон, але в основному оригінал.
Проект потребує додаткового обладнання, яка зараз і перебуває в стадії тестування, які використовуються як для роботи на столі, що на ноутбуці.
І для linux???....be
......не думаю, що є проблеми, але у мене не було часу зробити тестування.
ps: прошу вибачення за погану якість відео.....
-
Вибачте, я забув
Для тих, хто, якщо вам цікаво, я не використовував режим сумісності з windows xp sp3
Як показано в керівництві на офіційному сайті.
Не на всіх пк в режимі сумісності працює, і водії завжди ті, для xp.
Навіть якщо ви бачите версію 2015 оновлюється не існує нічого, і часто не працює.
В,рішення, вивчення і використання на будь-який комп'ютер від старих в тому, що ви збираєтеся купити завтра вранці.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму