Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di pippo65
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116

Записи з eobd з файл-ліжко в bdm

Привіт всім,я хотів би знати, якщо ви можете писати, eobd, Півник, файл-ліжко в bdm завжди з Galletto.
    Спасибі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я думаю, це майже завжди можливо, я роблю це часто, на bosch fiat edc16c39, на edc16c34, про різних siemens, то ви повинні побачити випадку, ви відчуваєте, погано, що йдете в резюме завжди в bdm.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Впевнений, що ви можете зробити, якщо ви edc16 можете писати безпосередньо, якщо ви marelli 6jf також, якщо ви marelli 6f3 потрібно об'єднати перший файл micro 513 кб з флеш-2048 кб, отримавши файл 2,5 МБ, а потім ви можете писати.
    Не всі ecu зчитуються повністю з бд. І це також вірно для деяких edc16 типу VAG

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Я відповідаю всім,мені потрібно написати файл флеш-пам'яті від 2048 kb-ліжко в bdm ебу MJD 6F3 моєї Точки G.
    на інший Marelli 6F3 одного через роз'єм eobd з galletto v 54.
    От і все.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    ви можете спокійно писати привіт

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Citazione Спочатку Написав КЛАВДІЯ. Visualizza Messaggio
    ви можете спокійно писати привіт
    Ок,Спасибі.
    Привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Можливо, ви не прочитали його прохання, він не говорив про читання, але ви можете написати файл-ліжко в bdm через obd.
    Всі файли edc16 ліжка в bdm можуть бути записані у бд без змін, інакше ви не можете зробити, оскільки в послідовний читайте тільки в районі карти.

Для marelli 6f3 а мова змінюється, півень не приймає тільки файли від 2048 kB flash, але хочете, щоб файл, 2,5 МБ, які ви отримуєте, просто приєднавшись з ecm, або з будь-hex-редактор, файл-ліжко від мікро-плюс спалаху.
    Якщо файли obd і bdm різні, я волію не смій мені писати в бд, файл, структурно відрізняється від того, що я прочитав би в бд. Краще читати з бд, редагувати і писати.

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Можливо, ви не прочитали його прохання, він не говорив про читання, але ви можете написати файл-ліжко в bdm через obd.
    Всі файли edc16 ліжка в bdm можуть бути записані у бд без змін, інакше ви не можете зробити, оскільки в послідовний читайте тільки в районі карти.

Для marelli 6f3 а мова змінюється, півень не приймає тільки файли від 2048 kB flash, але хочете, щоб файл, 2,5 МБ, які ви отримуєте, просто приєднавшись з ecm, або з будь-hex-редактор, файл-ліжко від мікро-плюс спалаху.
    Привіт Матвій,я не розумію, остання частина вашого виступу,адже ви кажете, що півник не приймає файл флеш 2048 на Marelli 6F3?
    я завжди писав самостійно і без проблем.

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Оновлення: Файл, написаний з Galletto eobd,немає проблем!!!
    Дякую всім за відповіді.

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Як правило, півень на 6f3 приймає тільки файлу 2,5 МБ, тільки що спробувала завантажити файл з 2048 кб ви маєте помилка, ймовірно Grandepunto тому виключенням.

Я дам тобі одну пораду, який народжується від esperenze особисті, marelli трохи деталей, ви легко блокують під час запису бд, зокрема з півень v54 (це найгірший клонів), якщо ви не маєте спеціальний інструмент напиши їй завжди в bdm і ти спокійний.
    Ок, Матвій,у майбутньому я скористаюся твоїм цінних радою.
    Тепер мені потрібно гарне прихильності і спробувати зрозуміти щось з картами
    Спасибі і до наступної.
    Привіт.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •