Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27

ідентифікація програмного забезпечення обладнання фірми bosch motronic

Привіт всім, я і зрозумів, що досить цікаво, і, скажемо навіть, щоб відволіктися, мені екю, який я використовував для тестування Bosch Motronic я вийняв його файл і вставив в ноутбук, потім мені довелося перемістити всі дані в виправлена, практично не знаходжу більше і не пам'ятаю, що версія програми, файл повинен бути в парі з цим обладнанням код на екю 06A906018R - 0 261 204 673 де 673 і обладнання для даного типу ecu, я знаю, що встановлюється два види програмного забезпечення 359591 або 358109 (я знаю тільки тому, що шукали в базі даних, я давав ці дані тут, і тому, що програмний код не був здатний побачити це написано де-небудь над або всередині ecu), однак, як я вже казав, я не пам'ятаю, між двома, що. Якщо ви можете допомогти спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я не зрозумів, ви втратили Файл або ID?
    Якщо у вас є файл в шістнадцятковому є життя, смерть і чудеса..
    Якщо ви нічого не місце фото ебу з кодами.. авто, об'єм двигуна і т. д..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27
    практично файл я втратив, але я знайшов на одному сайті 2 оригінальні файли, є дві версії цього файлу, тобто з двома sofware різні, але з однаковим устаткуванням, моя проблема, що я не пам'ятаю, як з двох файлів, тобто, яке програмне забезпечення йде в парі з ecu

VW golf 1.8 T 150HP 06A906018R 0261204673 358109

VW golf 1.8 T 150HP 06A906018R 0261204673 359591

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27
    [IMG]http://i63.tinypic*****/t00sn4.jpg[/IMG]
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    тільки від гв не знайти, тому що саме їх збирає і всі два.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Краще перечитати ECU
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27
    на жаль, flash, які я витягнув тобто я робив випробування і за те, що я сіллю сумніву, який з двох програмного забезпечення, встановлюючи, намагаюся по максимуму, спочатку один, потім інший, якщо вони працюють на тому ж обладнанні, не думаю, що будуть проблеми

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Також у файлах Мод є інформація, що шукаєш..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27
    але ми були б відповідна програма, щоб отримати цю інформацію? та тому, що я не думаю, що я тобі скажу цей файл він був у парі з цим обладнанням, може бути, що помиляюся, але riasalire на яку кількість програмного забезпечення, монтаж у вихідному починаю думати, що це неможливо, або один з двох файлів з програмним забезпеченням по-іншому було тільки оновлення того самого обладнання

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    27
    отже, я зробив цей тест, я порівняв два файлу, і т. д. карти найважливіших управління турбо уприскування і досягнення ідентичні, єдина відмінність і управління авансів мінімум, насправді я намагався файл 359591 не завжди автомобіля на холостому ходу іноді має тенденцію підніматися і опускатися, як ралійні автомобілі, коли вони профілі cam дуже підвищує, в той час як з файлом 358109 автомобіля на холостому ходу і досконалою. Я думаю, в цей момент тримати 358109

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •