привіт, хлопці у мене є vcds версії 11.11, але я d? помилка при підключенні, хтось s? що пу? бути?, на інсталяційному компакт-диску, крім файл інсталятора, там був текстовий файл, який я докладаю ,ви знаєте, що це таке? спасибі всім
привіт, хлопці у мене є vcds версії 11.11, але я d? помилка при підключенні, хтось s? що пу? бути?, на інсталяційному компакт-диску, крім файл інсталятора, там був текстовий файл, який я докладаю ,ви знаєте, що це таке? спасибі всім
помилка vcds.jpgвибачте, я забув, зображення помилки
привіт,я думаю, цього файлу не потрібно нічого, drv ок?? ви перевірили, якщо перебуваєте конфліктів в диспетчері пристроїв??
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
драйвери встановлені коректно, в диспетчері пристроїв немає конфліктів не буде ? ніколи не підключений до інтернету, чому? ? у віртуальній машині з xp, де я відключив мережа ,тест usb і світлодіод, що c'? мені добре, я пробував на scirocco мого сина і не виходить
не чи ідея, ви можете попросити info, де ви купили,або спробуйте на іншому пк!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ок, спасибі motorsport якраз у мене є час спробує? встановити його на пк з xp, що не факт, що віртуальні системи, які, можливо, не дуже добре.
ви знаєте, якщо ви пу? активувати якимось чином ліцензію? чи хтось вже зробив?
У вас операційна система 64-розрядна? можливо, не варто за це..
Привіт сіско,
могли б ви, якщо завантажити зображення навіть qualchaltra частина?
На жаль, я не бачу і вам не можу допомогти.
А. я думаю, що ви застрягли кабель.
Що КОД від системи, для кабелю?
При підключенні ви повинні вийти "Ross-Tech", навіть в налаштуваннях.
сіско, тест програми додаю.
Що говорить вам, ідентифікатор кабелю?
usbview.zip