-
alfa romeo 4C з проблемою керування електронною
привіт всім, хотів задати питання до тюнер електронні,автомобіль в об'єкт клієнт використовує його кожен день для роботи,а також йде на трасі.автомобіль встановлюється коробка передач tct з подвійним зчепленням.
є список робіт які запущений.
1) riproggrammazione блок тюнер відомих в північній.
2) монтаж і спортивний диференціал.
3) огляд turbo зі зміною проходу масла плюс.
4)автомобіль зараз видає 313 л. с. і, можливо, щось більше 400 нм
тоді зараз я вам поясню, проблемну,після того, як рік встановлено спортивний диференціал народжуються проблеми, тому що механік, що у встановлений диференціал у встановлений зчеплення передач, дорівнює розмаху.клієнт прийшов до нас у майстерню, щоб вирішити цю проблему,після кількох тестів, ми розібрали коробку передач і ми бачили, що там було зчеплення передач, встановлений на навідліг.машина перевірена гбц все ок ,видається клієнту через кілька днів їде по трасі тому-то драйв і через деякий час викидає масло з піддона масло.повертається в майстерню, але я не знайшов нічого, і навіть значення в порядку.
на моє питання, і це ,на вашу думку, видно, що блок управління двигуном і зіставляється, в той час як коробки передач і оригінальний.може останній блок зробити, ледве встигаючи за блок управління двигуном?
-
яке масло ти говориш? якщо ти маєш на увазі моторне масло, то знайте, що 4c має систему "cool down system"...
тобто охолодження турбіни після вимикання двигуна.. загалом, як гоночні машини, щоб зрозуміти..
потім кажу я, але ці, коли обробляють машини не мають навіть здорового глузду, щоб випробувати машини перед поставкою??
-
привіт marcuc масло витікає і те, приводу tct .я хотів зрозуміти, якщо обрабатывающ блок управління двигуном в якійсь мірі може перейти у кризу електронікою коробки передач.
саме блок управління коробкою передач і оригінальною.
-
ось
там була кампанія керма витік масла з приводу tct... сподіваюся тільки, що свій 4с і серед цих.. йди в автосалон і перевірте якщо рама твоя буде серед тих, які викликані... в будь-якому випадку, я думаю, що після зміни турбіни і диференціал, як мінімум, повинен був бути зроблений карті також на tct..це правда, що зміна підходить до параметрів ебу двигуна, але в будь-якому випадку рекомендується зробити карту, враховуючи, що в карті є безліч обмежувачі крутного моменту і швидкості....передач більше деталь є лише одним з багатьох переваг, які може мати на цій машині. і потім, мені, може навіть, щоб розглянути карту двигун...313cv за всі роботи зроблені.. але я можу помилятися, і ми пішли soft спеціально..
-
дайте мені знати... мені цікаво, якщо тобі змінюють повний привід на гарантії
-
Привіт maricuc я перевірив, якщо там були кампанії ,але там нічого не було.привід якщо ви хочете змінити його, якщо я повинен платити клієнт.мені повідомили, що робив деякі зміни в блок керування двигуном, можливо обмін*****і я знаю, що скажу.
-
привіт блискавка.. в автосалон з номером шасі повинні перевірити, якщо коробка передач tct, яка монтує свій 4c серед тих, "погані".. спробуйте інший автосалон... ми всі знаємо, як працюють більшість дилерів.......
-
привіт marcuc я працюю в представництві альфа-і або перевірки та оновлення кампанії немає.
-
Привіт всім , я приношу вам деякі оновлення,клієнт перевстановив знову кет і опустив трохи потужності автомобіль йде досить добре ,проблема витікання масла з групи tct розтягується ,проблема, тому, після багатьох кіл.між тим чи знайшли також масла з температурою кипіння вище .shell spіrax atf 6s.
Але блок управління коробкою передач ви може обробити його ? Щоб переконатися, що не йде в кризу?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Питання Банальний...був встановлений у порядку обміну? Чесно кажучи, не можу зрозуміти в якому сенсі вони встановили коробку передач "навпаки", у випадку якщо ви перевірили, якщо компоненти терпіли? Також контролює температуру можливо перегрів, тому що, може бути, вже зіставлено(важко) або датчики всередині,мехатроніка, клапани, вони поступилися з-за пари погано керовані
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму