Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 40

Обговорення: Карта Лямбда-EDC16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183

Карта Лямбда-EDC16

якщо є хтось, жуючи хліб і funktionsrahmen я, я, ви знаєте, пояснити, як ніколи, в EDC16 (я кажу про фіат/альфа і т. д.), знаходяться значення лямбда-високим IQ, які прибувають в 1.1 (в деяких навіть 1.03), що хотів сказати, так що AFR 15.5, в той час як в EDC15 на smoke map були ПРИБЛИЗНО близько 70 по 1000 мг повітря, що якщо перевести в мг виходить близько 17.5:1, як AFR?

я з того, що я зрозумів, значення карт, лямбда-обчислюються відносини мг повітря в мм дизельного палива (неправильно), для цього виходять AFR помилково низьким.
    але мені здається, помилка настільки груба, не враховувати зміну щільності дизельного палива порівняно з темп, що я не можу це пояснити.

хтось коли-небудь поклав красивий wideband, щоб зрозуміти, чи збігаються вони?

Graaazie

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    ПРИБЛИЗНО близько 70 по 1000 мг повітря, що якщо перевести в мг виходить близько 17.5:1, як AFR?
    EDIT: для точності 70.47 на 1050 (я дивлюся на 147 1.9..)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    якщо ви бачите файл 159 2.4 є значення нижче 0,8

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Ну, але не в зоні IQ максимальний, я сподіваюся? у деяких районах потрібно також враховувати EGR, я думаю...

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    1050 мг повітря - 3750 оборотів в хвилину

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я вважаю, що для того, щоб зробити роботу, поки після завершення карту і розблокувати lim iq зі значенням хотів, треба зробити лог з карти лямбда більше 1, а виправити потім в залежності від значень ліжка в районах з занадто багато або мало iq

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Mah, якщо коли-0.8, мені здається, абсурдно покласти в 1. якщо не з'ясувати, що з карти лямбда ПАЛИТИ (я сумніваюся).

це також вірно, що карта, ймовірно, має IQ обмежених від інших частин, так що, можливо, не часто бути обмежено лямбды.

Досить дивна однак річ!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Головна відмінність полягає в тому, як працюють ECU..
    У edc15 весь алгоритм розрахунку та в залежності від кількості дизельного палива, так що карту диму і ущільнення в первинному розгляді..
    У edc16 процесор засновані всі розрахунки в залежності від обертаючого моменту..
    Карти лямбда, в основному, моделюються і взяв до уваги процесор в основному для питань, пов'язаних з пристроєм запобігання забруднення..
    У факті, коли ви видалите maf на цих ecu процесор продовжує працювати, спираючись на інші карти..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    .... без maf працювати в speed density вважаю? але не в цьому був мій питання XD

те, що я не розумію, чому я не "повернутися" рахунки між повітрям і дизельного палива, є й інші параметри, які ебу застосовує значення, що написано в карти лямбда, по-твоєму?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    для стехіометричного ви повинні використовувати вага повітря і вага палива, а не обсяг. В ****llo хімії це так, то, що легко обчислити ебу не знаю

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •