Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25

Обговорення: galletto 1260 info

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    25

galletto 1260 info

Всім привіт хлопці, днями буде в моєму розпорядженні galletto 1260 я хотів би знати, які програми мені потрібно зробити видалення клапана egr fap... Раз працює? тому, що ecm titanium не знаю, використовувати( або, можливо, якщо ви дасте мені допоможуть для використання їх, буду вдячний) дякую заздалегідь низькою 1 травня на всіх.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Від того, що я читав тут на форумі, Раз не працює добре для всіх авто.
    Видалення EGR з допомогою ECM Titanium-це легко зробити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    25
    І допомогу, до кого я можу запитати? Перший автомобіль, який я зроблю, буде мій (гольф 1.9 105л.з

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Починається раніше, отримати всі матеріали, наприклад, файл, який у вас у машині, яка буде мати номер HW і SW, які важливі для визначення драйвера, що вам потрібно; потім вам знадобиться програми для перегляду і обробки картки. Після того як ви, принаймні, цей матеріал ви можете запитати тут, і хто-то, безумовно, допоможе вам.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    25
    ок, тоді як тільки мене приходить, я пишу тут..а що мій автомобіль вже був перепризначений, випадково, я буду мати проблеми з читанням ecu? і в будь-якому випадку, як програма для створення карти я ecm titanium має бути добре, вірно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    ECM Titanium добре. Читати я не думаю, що ви будете мати проблеми, але вам потрібно файл, ori, щоб порівняти його з чим зіставляється, що тепер у вас на блоці управління.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо хочете рада, візьміть інструмент трохи більш новий і надійний, 1260 (що насправді було 1250, то китайці вони розвивалися.....) був хороший інструмент, а зараз він знаходиться в кілька євро, і це, дійсно, стала паскудна, як якість.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    25
    Дякую за пораду, але я вже купив тоді ще куплю інший, безумовно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    25
    у будь-якому випадку, хлопці, я додаю файл орі golf 5 1.9 105 л. с., що не моє, тому що це вже перепризначений, і якщо ви мені покажіть на яку адресу еквівалентно клапан egr так я роблю кілька тестів, потрібне для вправ з якоюсь екран, можливо, тому, що досі нічого не можу скачати
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав raffaele25 Visualizza Messaggio
    у будь-якому випадку, хлопці, я додаю файл орі golf 5 1.9 105 л. с., що не моє, тому що це вже перепризначений, і якщо ви мені покажіть на яку адресу еквівалентно клапан egr так я роблю кілька тестів, потрібне для вправ з якоюсь екран, можливо, тому, що досі нічого не можу скачати
    Я теж не можу ще скачать
    Однак, якщо ECM Titanium ви бачите, з його драйвер карту EGR, ви повинні принести всі в таблиці значення, максимальне значення, яке присутнє.
    Тепер я думаю, що це так, що я читав навколо, не впевнений, що достатньо карту, що змушує тебе бачити, хоча.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •