Результати 1-7 з 7
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    8

проблема читання marelli iaw 4af

Привіт, сьогодні я хотів читати з ktag marelli iaw 4af sp для того, щоб читати eprom і карті, а потім scodificare ебу, але не йде в boot як ви думаєте, що я можу контролювати я намагався ебу в питанні підключити до машини і увійти в діагностику, як єдина несправність код, враховуючи, що це не його
    Як 2, що для ескудеро ktag я намагався aleggerne інший подібний завжди marelli iaw 4af pw, і це відразу ж прочитати тепер мені цікаво, якщо це проблема, нову або бу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    я думаю, що і проблема з ебу, на 4 і один з тих ебу, які ви прочитали, і пишеться легко....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    8
    я можу сказати, що якщо я підключаю ебу, щоб читати в машині, я як помилок і кодів, як це повинно бути, враховуючи, що це блок управління, використовуваний, що я хотів читати, щоб scodificarla якщо я роблю читання з kess залишити його підключити в авто читається карту регулярно тепер мені цікаво, якщо я отпаять eprom 95160 з оригінальним блоком управління і баланс на блок управління монтується в автомобіль почнеться, або я інші блоки стартера в карту спасибі, якщо це не можливо, я спробую інший ебу спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    все, що вам потрібно, це e2prom, а потім dissalda і поміняти e2prom, переконайтеся в тому, що sw в flash однакова, інакше написати оригінал.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    8
    sw flash я можу читати, щоб перевірити, чи є це одно, що я читаю флеш

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав manuv Visualizza Messaggio
    я можу сказати, що якщо я підключаю ебу, щоб читати в машині, я як помилок і кодів, як це повинно бути, враховуючи, що це блок управління, використовуваний, що я хотів читати, щоб scodificarla якщо я роблю читання з kess залишити його підключити в авто читається карту регулярно тепер мені цікаво, якщо я отпаять eprom 95160 з оригінальним блоком управління і баланс на блок управління монтується в автомобіль почнеться, або я інші блоки стартера в карту спасибі, якщо це не можливо, я спробую інший ебу спасибі
    тут ви кажете, що ви читали карту, отже, ви флеш-файл в руки, або я не зрозумів я.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    якщо в ліжку проблеми, це не кв , а потім, як каже ugoboss, якщо ви зробили читання ви також потрібний файл

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •