Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: Записи sid804

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102

Записи sid804

Привіт всім , я хотів запитати, якщо ви можете писати на sid 804 файл з таким же hw, а SW-це трохи відрізняється , автомобіль в це fusion 1.4 tdci 2005 року 68cv.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я думаю, що тобі спочатку потрібно порівняти в 2d 2 номери sw кілька і подивитися, якщо всі зони ідеально вирівняні. Карти управління двигуном також можуть відрізнятися в значеннях, але все інше має відповідати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я думаю, що тобі спочатку потрібно порівняти в 2d 2 номери sw кілька і подивитися, якщо всі зони ідеально вирівняні. Карти управління двигуном також можуть відрізнятися в значеннях, але все інше має відповідати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, я думаю, що не варто писати, щоб не ризикувати і блок ебу....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Я порівняв карти і вони ідеально рівні змінюються лише кілька карт, які вони кроком, трохи відрізняються , але вони ідеально рівні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    я теж, як todos я думаю, що не варто ризикувати, щоб написати цей файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Я цього ECU не можу знайти карту, я намагався, але нічого , поставлю нижче код.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    вибач, питання,але ви чому ви шукаєте файл ви можете писати в цій ecu? свій що?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Машина була доставлена в майстерню з несправності двигуна і не перевищує 2000 оборотів він зробив, входить та виходить з інших майстерень погіршується ще більше, ситуація і так як клієнт вже втомився від цієї ситуації я вивів машину, щоб переконатися, очевидно, не знає, що це було зроблено , в діагностиці має тільки помилка " датчик швидкості транспортного засобу" одна з перших речей, які я зробив, завантажити карти і перевірити і т. Д., що не визнає, як то я порівняв з картою fiesta з таким же hw і SW відрізняється і є приростів дивні через драйверів, і багато біт доведені до нуля, як якщо б вони намагалися видаліть dtc і, по мені, вони створили небагато будинку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    ви можете написати тут id вашого файлу,я не можу побачити вкладення,дозвольте мені побачити, якщо я знаходжу щось

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •