Привіт всім , я хотів запитати, якщо ви можете писати на sid 804 файл з таким же hw, а SW-це трохи відрізняється , автомобіль в це fusion 1.4 tdci 2005 року 68cv.
Я думаю, що тобі спочатку потрібно порівняти в 2d 2 номери sw кілька і подивитися, якщо всі зони ідеально вирівняні. Карти управління двигуном також можуть відрізнятися в значеннях, але все інше має відповідати.
Я думаю, що тобі спочатку потрібно порівняти в 2d 2 номери sw кілька і подивитися, якщо всі зони ідеально вирівняні. Карти управління двигуном також можуть відрізнятися в значеннях, але все інше має відповідати.
Машина була доставлена в майстерню з несправності двигуна і не перевищує 2000 оборотів він зробив, входить та виходить з інших майстерень погіршується ще більше, ситуація і так як клієнт вже втомився від цієї ситуації я вивів машину, щоб переконатися, очевидно, не знає, що це було зроблено , в діагностиці має тільки помилка " датчик швидкості транспортного засобу" одна з перших речей, які я зробив, завантажити карти і перевірити і т. Д., що не визнає, як то я порівняв з картою fiesta з таким же hw і SW відрізняється і є приростів дивні через драйверів, і багато біт доведені до нуля, як якщо б вони намагалися видаліть dtc і, по мені, вони створили небагато будинку.