Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: Fiat 500 1.3 mjd 08

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155

Fiat 500 1.3 mjd 08

привіт друзі, в цьому авто і моєї власності 1.3 mjd код двигуна 169 До 1000 і використання в компанії, як авто-косметичними засобами!
    Вчора я запуску авто в холоди, і мені горить контрольна лампа двигуна, однак, було добре,ввечері майстер мій брат, і виявив, що автомобіль не слиною обертів.
    Сьогодні вранці я зробив діагностику і мені вийшли ці 2 помилки p2135 p0704,то на зчеплення-це помилка, яка бере від життя, але те, що педаль акселератора не вийшов.Я скину помилки і зробив пробну поїздку, і фактично автомобіль іноді сіль добре оборотів, а іноді немає і через кілька км він знову включається контрольна лампа несправності двигуна.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    і що тебе після скидання помилка???
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Він завжди дає мені помилку p2135 автомобіль і не розганяється більше 3000 оборотів.Я перевірив по параметрам і положення педалі акселератора піднімається до 100%,тобто також 2 інші параметри положення педалі акселератора 1 к/п та 2 к/к,їх, однак, вимірювання в вольтах, і, як мінімум, 1ad/c знаменує 0,7495 і 2ad/c 1,0124.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    перевірте з'єднання на педаль, puliscile і докази, якщо ви повернетеся, щоб зробити помилку, змінюється педаль, я вже бачив подібні проблеми.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Ви мені теж, буквально минулого тижня, в діагностиці працює добре, але потім розібрав і намагався з тестером дійсно давав якийсь невеликої різниці в опорі, він змінився і до цих пір все ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Ви змінили саме педаль?Тільки у мене є час, я хотів би побачити зв'язок, тому що з учорашнього вечора тепер автомобіль йде добре,але я нічого не робив лише скидання з діагнозом.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав ciccio84 Visualizza Messaggio
    Ви змінили саме педаль?Тільки у мене є час, я хотів би побачити зв'язок, тому що з учорашнього вечора тепер автомобіль йде добре,але я нічого не робив лише скидання з діагнозом.
    Ви в педалі є потенціометр

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Ви, однак, здається, більше проблема підключення, тому що тепер він почав робити це епізодично..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Зі мною теж це сталося, поміняв педаль і вона вирішується..до межі, ти можеш спробувати скопіювати проводу на роз'єм і поставити хомут, як ви тому під сидіння, щоб лампочка подушки безпеки, так сказати..якщо це викликано не працює, щоб вібрації не повинні цього робити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    26
    Змінюється педаль акселератора і додай вимикач зчеплення

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення