-
Двигун 1.9 tdi awx 130 stock
всім привіт, я новий на форумі.
у мене є деякі сумніви, що не можу прояснити. я заявляю, що, на жаль, у мене немає програмного забезпечення оновлені, щоб працювати на перепризначення. для якої я удовольствуюсь тим, що передає монастир.
тоді перше питання є основним уприскуванням, те, що ecm називається тиском parzializzato. від того, що я знаю, машини мають стехіометричне відношення, яке коливається від 17 до 20 частин повітря на 1 палива (індекс AFR). quimdi або чіпати ці значення, ви збільшуєте вприскування дизельного палива і збільшення продуктивності мотора. наприклад, останнім вр колонки 100... розраховується маса повітря дорівнює 1000 так що якщо у нас вартість 7500 в edc15p відповідають 75mm3, і робити розрахунок 75 x 0.835 = 62.62 мг дизельного палива ; 1000 : 62.62 = 15.96 співвідношення AFR так низько і машина повинна sfumacchiare небагато. але сумніви мої, на все це, тиск турбіни, що роль? тобто, якщо піднімаємо, що відбувається в це співвідношення AFR? яку роль відіграє тиск турбіни на обчислення iq на основі airflow? я не розумію..
зараз це питання переслідує мене. коли у мене прояснилося, перейти до наступного!
grazieeee
-
Привіт!!!безумовно, c, хто може пояснити краще, ніж я..від двигуна до спробуйте зробити журнал, щоб побачити мг повітря на впуску, потім підніміть тиск турбо для es 100 балів і повторити, увійти в систему і побачити різницю..в залежності від всмоктуваного повітря і дизельного палива, вводиться в розрахунки, l afr більше повітря ви більше дизельного палива, ви можете поставити
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму