Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

сумніви, читання iaw 5af і 59f з півень

Всім привіт, хлопці,після того як я закуплено все необхідне кількість, щоб прочитати ці ecu до школи в boot mode я вирішив зробити мій перший читання ecu, і все йде правильно,це iaw 5af.sp / hw607/20b6-w61 якого великою мірою пошкоджений, але незважаючи на це можу прочитати і написати його.Вони в минулому, то в читання iaw 59f.м3/hw003/3502-ml2 якої відомо, має крок для завантаження набагато менше, ніж інший (або, може бути, навіть не та, в цій ecu) і навіть після декількох спроб, я навіть не можу зробити, ідентифікатор даних ecu...тепер мені було цікаво, враховуючи, що в ідеї дуже заплутаним, як він може добитися успіху читати ecu з hw 607, коли я думаю, я розумію, можу читати тільки під "100" а то я не можу читати з hw 003, що, здається, навіть іншої фізично все інше...навколо, я не знаходжу інших info.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Всім привіт, хлопці,після того як я закуплено все необхідне кількість, щоб прочитати ці ecu до школи в boot mode я вирішив зробити мій перший читання ecu, і все йде правильно,це iaw 5af.sp / hw607/20b6-w61 якого великою мірою пошкоджений, але незважаючи на це можу прочитати і написати його.Вони в минулому, то в читання iaw 59f.м3/hw003/3502-ml2 якої відомо, має крок для завантаження набагато менше, ніж інший (або, може бути, навіть не та, в цій ecu) і навіть після декількох спроб, я навіть не можу зробити, ідентифікатор даних ecu...тепер мені було цікаво, враховуючи, що в ідеї дуже заплутаним, як він може добитися успіху читати ecu з hw 607, коли я думаю, я розумію, можу читати тільки під "100" а то я не можу читати з hw 003, що, здається, навіть іншої фізично все інше...навколо, я не знаходжу інших info.
    Мені, виявляється прямо протилежним.. HW>099 no Boot HW 100< boot ok
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Мені, виявляється прямо протилежним.. HW>099 no Boot HW 100< boot ok
    Насправді це те, що я читав навколо, і я і зараз я не можу дати відповіді...дивно те, що в залежності від мене цитується не бачу, крок завантаження, як описано в документах-дель-галло, але є маленький який, однак, не ставить мене в boot ecu...я намагаюся зробити фото і, можливо, вдасться отримати якусь відповідь щодо

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    ось два екю,що "добило" - це 5af, що я можу читати cn hw 607, а інший-m3-hw 003Pictures.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    привіт, ебу під у вас є 100 hw не мають завантаження, а потім з півень не можете читати, ви можете читати тільки з типом програміст зокрема, magneti marelli

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Насправді це те, що я читав навколо, і я і зараз я не можу дати відповіді...дивно те, що в залежності від мене цитується не бачу, крок завантаження, як описано в документах-дель-галло, але є маленький який, однак, не ставить мене в boot ecu...я намагаюся зробити фото і, можливо, вдасться отримати якусь відповідь щодо
    Можливо, ви не зрозуміли (>099 NO BOOT) (<100 BOOT OK)
    може бути, все може виразити себе краще

Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    привіт, ебу під у вас є 100 hw не мають завантаження, а потім з півень не можете читати, ви можете читати тільки з типом програміст зокрема, magneti marelli
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Вибачте cinqueturbo, в поспіху, я зрозумів...так що без спеціальний інтерфейс я не можу нічого з цим вдіяти? Не пам'ятаю, де я читав, що з terfacce нічого не робити, дати позитивний або негативний якоюсь pin-код...я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Вибачте cinqueturbo, в поспіху, я зрозумів...так що без спеціальний інтерфейс я не можу нічого з цим вдіяти? Не пам'ятаю, де я читав, що з terfacce нічого не робити, дати позитивний або негативний якоюсь pin-код...я помиляюся?
    Йосип в 59f під hw 100 ви не можете запрограмувати, тому що не мають завантаження, там і інтерфейс для цього типу ебу........

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •