Результати 1-4 з 4
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102

Defap з EcuSafe 2.0.0.0 та Раз - відмінності

Доброго ранку всім, я намагався вчитися трохи про видалення FAP. Використання як програм, Раз або Ecusafe, ви ніколи не робили раніше, ніж я зробила тест з обома програмами, а я їх на титан. Програми для якщо завжди використовувати (EcuSafe навіть видалити DTC. ini). Однак у порівнянні я помітив, що різні файли 2, формуються з двох програм. Чому?
    Додаю файл орі + i файл defap і чекаю вашої відповіді.
    Всім заздалегідь дякую

citroen c4 edc16c34 can.rar
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Програма працює в одну сторону і один в іншу. Самий надійний з двох на цих ECU-це раз. Не все так добре, проте не відновлює і натисніть біт справедливо, але і інші речі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Доброго ранку всім, я намагався вчитися трохи про видалення FAP. Використання як програм, Раз або Ecusafe, ви ніколи не робили раніше, ніж я зробила тест з обома програмами, а я їх на титан. Програми для якщо завжди використовувати (EcuSafe навіть видалити DTC. ini). Однак у порівнянні я помітив, що різні файли 2, формуються з двох програм. Чому?
    Додаю файл орі + i файл defap і чекаю вашої відповіді.
    Всім заздалегідь дякую

citroen c4 edc16c34 can.rar
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Програма працює в одну сторону і один в іншу. Самий надійний з двох на цих ECU-це раз. Не все так добре, проте не відновлює і натисніть біт справедливо, але і інші речі.
    Оригінальне програмне забезпечення з оновленнями і т. д. також було б здорово.. але покладатися на ті, що в мережі, крім того, дані.. ви навіть готові втратити час, якщо не сказати гірше репутації..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Це просто комутатор, все інше марно і не правильно. Комутатор знаходиться за адресою 1EDAA5 в 8 біт.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •