Привіт всім, я хотів би допомогу, щоб інтерпретувати карти цієї ecu, встановлена на Opel Movano EDC15C3.
Посилання файл Орі у базі даних
http://www.professionalchiptuning.ne...c3-vt9515.html
У тому сенсі, що, відкривши його з ecm і знайдені всі драйвера, додаю screen
Додаток 10329
відкривши перший INIEZ ПАРЗ (3 суміжних), я опиняюся в 2d карту і обмежувачем крутного моменту безпосередньо перед напали без ВР. Або краще до обмежувача я 1 bp значення 19 я 19 пунктів, які вказують, спини і 19 точок по осі Z. Після цього він негайно починає першу карту уприскування parzializzato (вважаючи, що це 16x16), але без будь-яких вказівок щодо. І тут я не знаю, як інтерпретувати осі Z, що значення належить, не маючи посилання для X і Y.
другий драйвер PREX RAIL сумнівів, але навіть тут я не знаходжу посилання з ВР (є посилання на 8, але це 16x16)
третій і четвертий INIEZ ПАРЗ MAP 1 І 2 об / хв X BOOST карти 16x20 повинні бути tinj з осі prex rail, і, можливо, iq (навіть якщо на драйвер ставить RPM ??)
п'ятий ЕТАП ВПОРСКУВАННЯ.....EGR ? якщо це так, мене не хвилює відключаю від біт
шостий ЗБАГАЧЕННЯ В АКК немає сумнівів у тому, карту педаль з осі Z IQ в ММ3 ????
PREX TURBO ОК
ЧАС OVERBOOST 2 карти дуже різні між собою, чому ?
LIM ПАРА OK значень в мм3, як мапу педаль ?
LIM ПАРА #1 (4 суміжних) 3 дуже схожі, і один факт, що в команді з високих значень. Карта 15x1 значення в мм3, як і вище, але хто знає, коли говорить, і якщо потрібно, moddarli.
те, що я зрозумів, - сказав я....хто-то, хто знає більше бачив, що у мережі ви знайдете дуже мало інфо на ці карти і не я damos може дати мені 2 підказки, щоб зробити переміщення трохи більше, я ван?
Дякую