Результати 1-9 з 9

Обговорення: EDC15C3....це невідомо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909

EDC15C3....це невідомо

Привіт всім, я хотів би допомогу, щоб інтерпретувати карти цієї ecu, встановлена на Opel Movano EDC15C3.
    Посилання файл Орі у базі даних
    http://www.professionalchiptuning.ne...c3-vt9515.html

У тому сенсі, що, відкривши його з ecm і знайдені всі драйвера, додаю screen
    Додаток 10329

відкривши перший INIEZ ПАРЗ (3 суміжних), я опиняюся в 2d карту і обмежувачем крутного моменту безпосередньо перед напали без ВР. Або краще до обмежувача я 1 bp значення 19 я 19 пунктів, які вказують, спини і 19 точок по осі Z. Після цього він негайно починає першу карту уприскування parzializzato (вважаючи, що це 16x16), але без будь-яких вказівок щодо. І тут я не знаю, як інтерпретувати осі Z, що значення належить, не маючи посилання для X і Y.

другий драйвер PREX RAIL сумнівів, але навіть тут я не знаходжу посилання з ВР (є посилання на 8, але це 16x16)

третій і четвертий INIEZ ПАРЗ MAP 1 І 2 об / хв X BOOST карти 16x20 повинні бути tinj з осі prex rail, і, можливо, iq (навіть якщо на драйвер ставить RPM ??)

п'ятий ЕТАП ВПОРСКУВАННЯ.....EGR ? якщо це так, мене не хвилює відключаю від біт

шостий ЗБАГАЧЕННЯ В АКК немає сумнівів у тому, карту педаль з осі Z IQ в ММ3 ????

PREX TURBO ОК

ЧАС OVERBOOST 2 карти дуже різні між собою, чому ?

LIM ПАРА OK значень в мм3, як мапу педаль ?

LIM ПАРА #1 (4 суміжних) 3 дуже схожі, і один факт, що в команді з високих значень. Карта 15x1 значення в мм3, як і вище, але хто знає, коли говорить, і якщо потрібно, moddarli.

те, що я зрозумів, - сказав я....хто-то, хто знає більше бачив, що у мережі ви знайдете дуже мало інфо на ці карти і не я damos може дати мені 2 підказки, щоб зробити переміщення трохи більше, я ван?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    ін'єкції парз= карта диму, але, здається, є обмежувач і туалетом, вр 1000 мг х 4250 оборотів (06E26C-06E2B2) вісь Z= мм3

prex rail= nn я зрозумів, або я все вр

tinj= pres rail x iq (75mm3)

закон і обмежує в мм3, потім педаль і обмежувачі значення в мм3,
    це те, що я зрозумів, - від неофіта x цього ecu....
    від золота він зробив log x бачити, як прагне, тиск турбо і кількість вводять?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав overbooster Visualizza Messaggio
    ін'єкції парз= карта диму, але, здається, є обмежувач і туалетом, вр 1000 мг х 4250 оборотів (06E26C-06E2B2) вісь Z= мм3

prex rail= nn я зрозумів, або я все вр

tinj= pres rail x iq (75mm3)

закон і обмежує в мм3, потім педаль і обмежувачі значення в мм3,
    це те, що я зрозумів, - від неофіта x цього ecu....
    від золота він зробив log x бачити, як прагне, тиск турбо і кількість вводять?
    Спасибі за вашу відповідь, принаймні, ти підтвердив, кілька, впевненості, що мені. Тепер ми сподіваємося на втручання якийсь фахівець, який нам висвітліть також для функції lim пара напали на ін'єкції парз і дивні Вр prex rail. Потім, ми пройдемо до драйвера.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Те що стосується карти iniez парз map 1 і 2 (об / хв x boost), дивлячись на добре значень ВР бачив, що я не розумію, чому останні 2 колонки не мають значення, так високі, що на останніх 2 вр по осі x у нас 100 і 150 мм3 iq і, відповідно, марно доторкнутися до них або обчислювати їх, якщо не riscaliamo осей і decrementiamo 7500 і 8000 наприклад
    Те, що я хотів би chiarirmi бачив, що edc15 не знаю, добре, якщо 3 карти суміжних iniez парз, які повинні бути обмежувачі диму в мм3, якщо вони встановлені на max iq, що я хочу додати. Я що-то чому, якщо ні чому б не називати їх lim iq?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Але ви хочете її, натисніть або ви хочете розрахувати все, щоб сказати, ок, тут inietto etc?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Але ви хочете її, натисніть або ви хочете розрахувати все, щоб сказати, ок, тут inietto etc?
    Ван тому він повинен тривати. Трохи стрілянини низький, але не занадто, щоб зчеплення. Особливо, заповнити трохи вгору, що не подовжує одним пострілом. Я маю на увазі між 3000 і 4000

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Вибачте, я не прочитав, добре....ми не зацікавлені робити з журналу точним...якщо ви дасте мені тільки 2 прямі, як moddare сед iniez. Парз. (В даний час 2. терміни, які я ненавиджу) , я намагаюся зробити мод і місце

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Те що стосується карти iniez парз map 1 і 2 (об / хв x boost), дивлячись на добре значень ВР бачив, що я не розумію, чому останні 2 колонки не мають значення, так високі, що на останніх 2 вр по осі x у нас 100 і 150 мм3 iq і, відповідно, марно доторкнутися до них або обчислювати їх, якщо не riscaliamo осей і decrementiamo 7500 і 8000 наприклад
    Те, що я хотів би chiarirmi бачив, що edc15 не знаю, добре, якщо 3 карти суміжних iniez парз, які повинні бути обмежувачі диму в мм3, якщо вони встановлені на max iq, що я хочу додати. Я що-то чому, якщо ні чому б не називати їх lim iq?
    Один ін'єкцій parzializzato ви самі повинні вирішити, l afr. Також я вважаю, що після 75 мм3 nn мають сенсу 2 bp a 100 і 150 занадто discostanti між ними
    я починаючи з педаль і обмежувачі крутного моменту і будь-які limitaori iq привівши їх у відповідність виправити прогалини, що ви перебуваєте . від золота, скільки iq максимальна введіть?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав overbooster Visualizza Messaggio
    Один ін'єкцій parzializzato ви самі повинні вирішити, l afr. Також я вважаю, що після 75 мм3 nn мають сенсу 2 bp a 100 і 150 занадто discostanti між ними
    я починаючи з педаль і обмежувачі крутного моменту і будь-які limitaori iq привівши їх у відповідність виправити прогалини, що ви перебуваєте . від золота, скільки iq максимальна введіть?
    Дивіться щиро фургон 2003 року, і хлопець йому не цікаво мати карту "ad hoc". Хочете, щоб бути саме, ще трохи високі на межі можливого. Тому в журнал ми не зробили також, тому що, коли я прочитав її, був припаркований без rca. Однак я постараюся знайти lim iq, щоб побачити, наскільки вони встановлені і сперечаємося. Навіть я знаю, що обмежувачі диму повинні розрахувати Afr....є що nescio, маючи на осі мг повітря враховує те, обмежити мм3 для ін'єкцій

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •