Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    11

Проблема з блоком управління для JTD 105л.з

Всім привіт, у мене fiat doblo 1.9 jtd 105л. з 2005 року (код двигуна 223A7000), на якій був встановлений блок управління fiat doblo 1.9 jtd 100cv (код двигуна 182B9000) 2002 року, і я хочу, щоб втратити його оригінальним блоком управління. Я хотів запитати, якщо я зобов'язаний прийняти ебу doblo 1.9 jtd 105 л. с. або я можу взяти будь ебу від jtd 105 л. с. (тип fiat bravo, alfa romeo 156 і т. д...). Так що я чекаю ваших думок і порад.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав enzodiesel Visualizza Messaggio
    Всім привіт, у мене fiat doblo 1.9 jtd 105л. з 2005 року (код двигуна 223A7000), на якій був встановлений блок управління fiat doblo 1.9 jtd 100cv (код двигуна 182B9000) 2002 року, і я хочу, щоб втратити його оригінальним блоком управління. Я хотів запитати, якщо я зобов'язаний прийняти ебу doblo 1.9 jtd 105 л. с. або я можу взяти будь ебу від jtd 105 л. с. (тип fiat bravo, alfa romeo 156 і т. д...). Так що я чекаю ваших думок і порад.
    Тоді всі EDC15C7 або більш Обладнання, і не має нічого спільного походження зміну програмного забезпечення, в рамках..
    тепер ти обладнана для роботи на цих ECU? Читайте і пишіть, і ви на місці..
    в іншому випадку, якщо ви знайшли 105л зробити scodifica частково або передати e2prom, і ви на місці..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Тоді всі EDC15C7 або більш Обладнання, і не має нічого спільного походження зміну програмного забезпечення, в рамках..
    тепер ти обладнана для роботи на цих ECU? Читайте і пишіть, і ви на місці..
    в іншому випадку, якщо ви знайшли 105л зробити scodifica частково або передати e2prom, і ви на місці..
    Привіт і спасибі, що відповіли, однак я не знаю, якщо я скажу, нерозумно, але я читав в інтернеті, що jtd 100cv відрізняється від jtd 105л. з, що стосується управління турбо, тобто управляється електронікою, в той час як jtd 105л. з немає. Я кажу це тому, що турбіна на цьому doblò і з цього ебу починає spiengere дуже високо (близько 2500-3000 об / хв) в той час як раніше з ебу оригінальний 105л. з spiengeva вже більш або менш 1700-2000 оборотів в хвилину.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Привіт і спасибі, що відповіли, однак я не знаю, якщо я скажу, нерозумно, але я читав в інтернеті, що jtd 100cv відрізняється від jtd 105л. з, що стосується управління турбо, тобто управляється електронікою, в той час як jtd 105л. з немає. Я кажу це тому, що турбіна на цьому doblò і з цього ебу починає spiengere дуже високо (близько 2500-3000 об / хв) в той час як раніше з ебу оригінальний 105л. з spiengeva вже більш або менш 1700-2000 оборотів в хвилину.
    з досвіду, браво jtd 100 ecu управляє сенсорами турбо, навіть якщо це не в геометрії, змінна типу клас, a170 cdi, в той час як на 105 л. с.-це механічно безпосередньо....на 100 л. с. як поставити на мотоцикл повинен тягнути сенсорами для початку роботи на тиск турбо, ось чому ви відчуваєте себе на високих обертах турбо....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    з досвіду, браво jtd 100 ecu управляє сенсорами турбо, навіть якщо це не в геометрії, змінна типу клас, a170 cdi, в той час як на 105 л. с.-це механічно безпосередньо....на 100 л. с. як поставити на мотоцикл повинен тягнути сенсорами для початку роботи на тиск турбо, ось чому ви відчуваєте себе на високих обертах турбо....
    отже, якщо поставлю один блок doblo jtd 105л. з або будь-який блок в інший jtd 105 л. с. scodificata (типу браво, 156 або будь-якої іншої моделі) вирішити цю проблему? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    отже, якщо поставлю один блок doblo jtd 105л. з або будь-який блок в інший jtd 105 л. с. scodificata (типу браво, 156 або будь-якої іншої моделі) вирішити цю проблему? Дякую
    може бути, змінити щось на пару.....якийсь інший, що

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Ви пробували порівняти два спалахи дві екю і побачити карту турбо?
    Може, у них різні диспетчери, як ти помітив, ти тільки пов'язані з скільки оборотів в хвилину нападу, і ніщо інше.. може бути, вони ж prx пік, але різні відображення.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Ви пробували порівняти два спалахи дві екю і побачити карту турбо?
    Може, у них різні диспетчери, як ти помітив, ти тільки пов'язані з скільки оборотів в хвилину нападу, і ніщо інше.. може бути, вони ж prx пік, але різні відображення.
    Привіт, на жаль у мене ще немає інструментів, з якими я можу читати файли на блоки управління (я тільки почав возитися з ecm2001), проте, як підтвердив мені, isfedale82 управління турбо-різному в двох двигунів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    всі блоки управління 105 кінських сил тип doblò 156 приплив хороший, то 5-pin рівні.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    всі блоки управління 105 кінських сил тип doblò 156 приплив хороший, то 5-pin рівні.
    Ок, тільки в мене немає часу я намагаюся знайти блок управління, і тоді я дам вам знати, і ще раз спасибі!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •