Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 66
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102

Карту 156 1.9 115 2004 edc15c7 - думки

Всім привіт, після кількох місяців навчання, я прийшла до майже кінець моєї першої карті. Але у мене є деякі сумніви, тому, що перевірити його мені не здалося (ми говоримо про почуття, проте), що машина reagisse таким чином, істотно відрізняється від орі, як я сподівався.
    Я хотів запитати думку кожного з вас більш досвідчений, ніж я на цій карті. навантаження орі і mod
    спасибі заздалегідь

Alfa 156 1.9 115 2004 edc15c7.rar
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ви Творчий.. ви підняли 1 BP у всьому, і ви хотіли б додати 100мг?
    ви не послідовні, якщо ви робите карту ", наприклад, турбо або ін'єкції parzializzato MAP1" ви повинні дати такий же приріст також інші карти..
    частини занадто рано оборотів і навантаження, і давай вдалося-високі..
    карту важливо не лай вид 075720..
    Карти Педаль і дизельне паливо установлені кількість і недолік наздогнати всі карти, а не "7500 і інші 11500
    Обмежувач крутного моменту ? як ви бачили на прототип НАСА?
    Збагачення при прискоренні і ****робота.. і gare для прискорення?
    Тиску в рампі може піти, хоча я б збільшення фіксованої ", наприклад, 500 Бар" не у %, або як ви їх обчислені ти ,обмежувачі ви їх розраховується з допомогою формули алгебраїчні?
    EGR ОК,
    ви робите речі з політикою, що він буде краще і довше стоїть машина...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ви Творчий.. ви підняли 1 BP у всьому, і ви хотіли б додати 100мг?
    ви не послідовні, якщо ви робите карту ", наприклад, турбо або ін'єкції parzializzato MAP1" ви повинні дати такий же приріст також інші карти..
    Карти Педаль і дизельне паливо установлені кількість і недолік наздогнати всі карти, а не "7500 і інші 11500
    Обмежувач крутного моменту ? як ви бачили на прототип НАСА?
    Тиску в рампі може піти, хоча я б збільшення фіксованої ", наприклад, 500 Бар" не у %, або як ви їх обчислені ти ,обмежувачі ви їх розраховується з допомогою формули алгебраїчні?
    EGR ОК,
    ви робите речі з політикою, що він буде краще і довше стоїть машина...
    дякую за відповідь cinqueturbo, трохи колючий, але це ж прийнято...отже, я не зрозумів, де я залишив 7500 iq. що він, що не йде обмежувач крутного моменту (щоб зрозуміти, що я помиляюся)? збагачення прискорення бачу зірочки замість прикметника робота, тому я не розумію, якщо смокче, або менше.... мені було б дуже корисно отримати більш точну інформацію, про те, що я помиляюся..... і все одно вони творчі
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Я припускаю, був сарказм, щоб сказати.. do перейти біжить до GP co коштує машина?
    Ви повинні спочатку висловити добре, і ясно, що тип відображення ви намагаєтеся створити, що зміни у вас про автомобілі, і потім, можливо, повернути мод.
    Я сподіваюся, що ясно
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    дякую за відповідь cinqueturbo, трохи колючий, але це ж прийнято...отже, я не зрозумів, де я залишив 7500 iq. що він, що не йде обмежувач крутного моменту (щоб зрозуміти, що я помиляюся)? збагачення прискорення бачу зірочки замість прикметника робота, тому я не розумію, якщо смокче, або менше.... мені було б дуже корисно отримати більш точну інформацію, про те, що я помиляюся..... і все одно вони творчі
    Я шкодую, щоб бути з'явився Їдкий не було моїм наміром, я писав з посмішкою на губах і, як говорить наш друг tranky за іронією долі..

Вибачте, що не помітив, що ви, Міс, Місіс, - загалом, "ВОНА" я знав, що ми також жінок в області електроніки, але можна перерахувати по пальцях,, дуууже приємно

як говорить tranky ви повинні визначити, що ви хочете зробити з цією машиною, ви можете витягти багато від цього двигуна, але з провисання механічні тип маховика, й зчеплення etc

Але сьогодні ввечері я на шматки, щоб дати вам руку, крок за кроком.. можливо, ви робите якийсь високий крок, що ми перевіримо разом, беручи вже посилання їдкий показання..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    привіт pasticcino!якщо я не помиляюся, то я, слідуючи інший 3d-вашому,де наш користувач манро,я давав пораду про те, як moddare(добре).
    ми виходимо з що, що так не піде,або збагачення при прискоренні, що для запису,ви підірваний разом з його "обмежувач".
    задана iq в 115mm3 і це неправильно, з різних причин
    1:ваш насос високого тиску оригінал не може прийти, що iq.
    2:якщо у вас ще турбіна оригінал, по мені, не вистачає "повітря" для цієї сфери.
    неправильно також обмежувач крутного моменту задається в 115mm3.
    ти пропустив аванси,карту smoke і інша карта час.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    привіт pasticcino!якщо я не помиляюся, то я, слідуючи інший 3d-вашому,де наш користувач манро,я давав пораду про те, як moddare(добре).
    ми виходимо з що, що так не піде,або збагачення при прискоренні, що для запису,ви підірваний разом з його "обмежувач".
    Привіт Frenk, ви насправді я вивчав на основі рад Манрос...я знаю, що є карта педалі з драйвера, але не знаю, який адреса (не все ще так brava розпізнати карти в 2d) і не є wiols пов'язані з damos, а тим більше-знання, необхідні, щоб використовувати його
    задана iq в 115mm3 і це неправильно, з різних причин
    1:ваш насос високого тиску оригінал не може прийти, що iq.
    2:якщо у вас ще турбіна оригінал, по мені, не вистачає "повітря" для цієї сфери.
    скільки може тримати максимальний витрата насоса-орі?
    неправильно також обмежувач крутного моменту задається в 115mm3.
    ок, тоді за якими критеріями йде in bad dad обмежувач крутного моменту? я не хотів би, що НАСА тоді я назвав його, щоб змусити мене зробити прототипів.
    ти пропустив аванси,карту smoke і інша карта час.
    авансові платежі є свідомими, щоб вони стрибали (я не маю ні найменшого поняття про те, як ви зміните цю карту, на даний момент!)..карту диму, але мені здається, його змінена, і він опустив afr пару очок......і навіть карту час мені здавалося, його редагування...
    ви можете допомогти мені з більш докладної інформації про те, що я неправий, і, отже, який правильний шлях, щоб змінити?
    заздалегідь спасибі всім...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Я шкодую, щоб бути з'явився Їдкий не було моїм наміром, я писав з посмішкою на губах і, як говорить наш друг tranky за іронією долі..

Вибачте, що не помітив, що ви, Міс, Місіс, - загалом, "ВОНА" я знав, що ми також жінок в області електроніки, але можна перерахувати по пальцях,, дуууже приємно

як говорить tranky ви повинні визначити, що ви хочете зробити з цією машиною, ви можете витягти багато від цього двигуна, але з провисання механічні тип маховика, й зчеплення etc
    Привіт cinqueturbo, я просто хотів мати більше спринт, від машини і отримати про 140cv (бачив, що багато підготовчі кажуть, що до 140 л. с. надійність машини - "зберегти", і немає ніяких механічних змін, які необхідно внести)...я не сказав, що машина, в питанні 8 клапанів, маховик monomassa..., то інтерес залишається для зчеплення.
    Але сьогодні ввечері я на шматки, щоб дати вам руку, крок за кроком.. можливо, ви робите якийсь високий крок, що ми перевіримо разом, беручи вже посилання їдкий показання..
    ок, тоді мені з питаннями:

"ви підняли 1 BP у всьому, і ви хотіли б додати 100мг? значить ви підвищили 1 ВР?" яку карту ви говорите? карту педаль? якщо ви, як мені здається, його стояк, починаючи з 50% педалі 1500rpm...не, що машина дуже нервова, як тільки педаль нескінченності......
    які обороти/навантаження, отже, я повинен почати? 50%/1500rpm не гаразд? мені хотілося б мати свого роду ефект "turbo-lag"
    та ні, я б сказав, що я не власний погляд, тому що навіть не знаю, що карту, як...не занадто гарні, як і раніше, визнати карти в 2d...ви можете мені сказати, що карта?
    де я залишив 7500??
    Обмежувач крутного моменту? як ви бачили на прототип НАСА?
    і так як я повинен змінити?
    і тут, як я повинен змінити?
    Тиску в рампі може піти, хоча я б збільшення фіксованої ", наприклад, 500 Бар" не у %, або як ви їх обчислені ти
    ну принаймні що-то ок

обмежувачі ви їх розраховується з допомогою формули алгебраїчні?
    ні! чому? і як би розраховані, якщо не добре, як я зробив?
    EGR-ОК
    це перше, що я дізнався!
    ви робите речі з політикою, що він буде краще і довше стоїть машина..."
    хотів би дізнатися, як саме зробити що-то з політики!

Заздалегідь спасибі за відповіді!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Карту Sprint без розрахунків, etc простим і ефективним

Тоді лишіть його в спокої ВР (BreackPoint і т. д. за межами драйвери, ми зробити 1 карту, щоб омолодити або оживити..

1-ї Карту Ділянки ін'єкції ви знаєте, що це таке і гавкіт зроблено добре..
    2-го вприску parzializzata (MAP1) Boost x RPM ти поїхала занадто рано і з низьким рівнем навантаження дає близько 7% на всю карту.. "приклад" частини від 1300 обертів 45% навантаження дає (10-18 % з допомогою інтерполяції функції
    2-го вприску parzializzata (MAP2) Boost x RPM, як і вище.. 25-35 %)
    3-й 075720 тільки карту драйвер Корекції Тиску Turbo,
    якщо ви берете посилання з інших карт, і ви зрозумієте, де 1300giri і навантаження.. я partirei з 4-го панеттоне і 3 Біт на давати 120 -140 балів
    4° Тиск turbo (map1\1 120-140 очок
    5° Тиск turbo f(temp.)2 (map1\1), як вище
    6° обмежувач крутного моменту деталей, 1500 об 1500 пунктів
    7-го вприску parzializzata (map1\1) 1500 1500 пунктів
    8° обмежувач тиску в рампі #1 1500 обертів 1000 очок
    9-й обмежувач тиску в рампі (map1), як вище
    10-го тиску в рампі (map1\1) 1500 оборотів 500 очок

зроби Крок, що робить контроль..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Карту Sprint без розрахунків, etc простим і ефективним

Тоді лишіть його в спокої ВР (BreackPoint і т. д. за межами драйвери, ми зробити 1 карту, щоб омолодити або оживити..

1-ї Карту Ділянки ін'єкції ви знаєте, що це таке і гавкіт зроблено добре..
    2-го вприску parzializzata (MAP1) Boost x RPM ти поїхала занадто рано і з низьким рівнем навантаження дає близько 7% на всю карту.. "приклад" частини від 1300 обертів 45% навантаження дає (10-18 % з допомогою інтерполяції функції
    2-го вприску parzializzata (MAP2) Boost x RPM, як і вище.. 25-35 %)
    3-й 075720 тільки карту драйвер Корекції Тиску Turbo,
    якщо ви берете посилання з інших карт, і ви зрозумієте, де 1300giri і навантаження.. я partirei з 4-го панеттоне і 3 Біт на давати 120 -140 балів
    4° Тиск turbo (map1\1 120-140 очок
    5° Тиск turbo f(temp.)2 (map1\1), як вище
    6° обмежувач крутного моменту деталей, 1500 об 1500 пунктів
    7-го вприску parzializzata (map1\1) 1500 1500 пунктів
    8° обмежувач тиску в рампі #1 1500 обертів 1000 очок
    9-й обмежувач тиску в рампі (map1), як вище
    10-го тиску в рампі (map1\1) 1500 оборотів 500 очок

зроби Крок, що робить контроль..
    Ось тут. Я сподіваюся, що зробив правильну карту драйвер. Але як тільки у вас є момент, поясніть мені, чому всі ці зміни..так що я можу зрозуміти політику, де змінити, інакше я не можу дізнатися дякую

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •