Результати 1-10 з 10
    НОВАЧОК L'avatar di Mario SJ
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50

Думку карта Jimny 1.5 ddis 63 квт 86 лз ECU delphi dcm 1.2

Ось і я, нарешті, у володінні програмне забезпечення для перепризначення, і для kess v2, видно, що вони ще у відкритому морі, в розумінні управління карт, я зробив "допомогти" легко зробити карту, мій друг, з відключенням EGR, натисніть, час вприскування, карту педаль, турбо, тиск в рампі,обмежувач крутного моменту,і карту диму "я думаю", якщо я не зрозумів... тепер буде місце файл орі і мод мого ебу, для того, щоб мати свою думку бачив, що я хотів би зрозуміти, що він зробив, дякую за терпіння.
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    Хтось, хто дає мені руку?.....
    думка....

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    Хлопці, я зробив собі мужність після певного періоду нерішучості я завантажив карту (з EGR on) , я повинен сказати, що в середині v дійсно краще, двигун-це набагато більше рідини, котить добре, вже сьогодні, і прогресії прискорення в дуже задовільним, тепер я хотів би знати вашу думку про карту, що я виклав вище, для того, щоб знати, якщо ви думаєте, є поліпшення, спасибі за терпіння..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Маріо SJ Visualizza Messaggio
    Хлопці, я зробив собі мужність після певного періоду нерішучості я завантажив карту (з EGR on) , я повинен сказати, що в середині v дійсно краще, двигун-це набагато більше рідини, котить добре, вже сьогодні, і прогресії прискорення в дуже задовільним, тепер я хотів би знати вашу думку про карту, що я виклав вище, для того, щоб знати, якщо ви думаєте, є поліпшення, спасибі за терпіння..
    У мене не великі знання про Delphi..
    біля основи, але продовжує працювати, %
    турбо може дати спокійно 100-120 пунктів
    Вприскування Parzializzata ви зробили добре, щоб використовувати інтерполяцію, ви можете виїхати раніше, ніж мазати краще з кроком..
    тиск в Рампі добре зроблено.. і безглуздо вимагати більш фізичний межа цих насосів паскудної..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    Спасибі велике за поради cinqueturbo, турбо, я не довіряв дати більше, тому що пік тиску з минулого (в) 1,2-1,4 , "завжди, якщо манометр, який у мене встановлений не лопнув" ще раз спасибі

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    Забув.. я не довіряв завантажити карту з мод для EGR off, тому що я не був дуже впевнений, що вчинив правильно, у відповідності з вас було правильно, або я "сам винен"??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    але те, що ти боїшся, завантаження, а потім діагноз на руки, перевірте, якщо він працював чи ні, в межі, якщо працювати ви хочете сказати, що не було добре, і переписати оригінал, але принаймні ти зняв сумніви.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    З ecm не бачу, тому що у мене немає драйверів для тут я пішов на ніс, не знаючи точно, що я торкнувся, щоб уникнути пошкоджень, я волію не завантажувати...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    і т. д. навіть якщо ви водій це екю, він ніколи не скаже тобі, як закрити egr, на підставі чого ти закрилася?
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    Я закрила праги файл edc15 з egr off, і в очі, може бути, в "чистоті" ви somilgliava до моєї, і тому я спробував закрити мене, я знаю, що ви не повинні робити ці речі, але я хотів спробувати, зрештою, я не довіряв завантажити мод.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •