привіт, мені потрібна порада, тому що я не хочу викидати гроші даремно.
У мене фіат браво 2009 року.
Місяців тому я був встановлений післяпродажного радіо, без проблем. Пару місяців назад додана невелика booster, приймаючи струм в одному з проводів радіо. два дні тому бачив, що не давав поліпшення, він був знятий і кабель філе з мамонта.
Факти 100км, є виходи сигнальні лампи несправності подушки безпеки, вимикання машини і при повторному включенні додається миготіння км.
під майстерні, авторизованої мені сказали, що не можуть увійти в блок управління подушками безпеки, з діагностики.
Я приніс найкращі електрики в місті і показав мені, що навіть він не може увійти. інша діагностика не помилка, але при випробуванні подушки безпеки перевірити підключення і через деякий час говорить підключіть кабель або натиснути краще кабель.
Перевірив всі запобіжники. Спробував від'єднати акумулятор. але нічого. Ви навіть не можете виставити миготіння км(я думаю, тому, що вважає, що відсутність блоку управління системи нпб)
каже, що я повинен залишити день, що демонтаж і кріпиться безпосередньо до блоку управління подушкою безпеки.
саме ця остання фраза змусила мене прийти сумніви. я не думаю, що є атаки безпосередньо на блок управління подушки безпеки.
Сьогодні вранці я спробував перевірити, що прочитане в інтернеті, і то, коли навколо рамки індикатори подушка безпеки відразу ж нерухомі, і здається, що це означає, що не бачить саме ебу.
втрутитися на завод, не знаючи, в чому проблема, мені здається, малоймовірно, і в будь-якому випадку, якщо не в діалог з ебу я думаю, це їх проблеми.
поради?
додам, що ми намагалися, ввівши радіо серії