Результати 1-6 з 6

Обговорення: Думку карта 159 1.9 Q-tronic

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Провінція Мантуя
    Повідомлення
    20

Думку карта 159 1.9 Q-tronic

Доброго ранку усім!!!!!,
    хто-небудь знає, якщо ця карта зроблена погано? Може, я і був з ніг важкий....

Додаю карту+.

Спасибі 1000
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я можу сказати, що я обробки файлу з sw defap, а потім ти пішов натисніть карти egr, яка вже виключена, і, отже, не потрібні. Тиск турбо ви перестаралися, 250 точок зростання, то на всій карті в атлас, а не назад. карти залізничних та аванси у вас збільшується скрізь, і не потрібно. вдт виберіть з-за драйверів, але я це під час регенерації, що не хочеш більше робити. інші моди драйвер, що якщо ти скажеш, що це було б цікаво. обмежувачі лямбда збільшилися, замість того, що знижені і педаль збільшується надто мало, навіть не відчуваєш різницю. Здається, ти зробив просто копіювати і вставити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Провінція Мантуя
    Повідомлення
    20
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Я можу сказати, що я обробки файлу з sw defap, а потім ти пішов натисніть карти egr, яка вже виключена, і, отже, не потрібні. Тиск турбо ви перестаралися, 250 точок зростання, то на всій карті в атлас, а не назад. карти залізничних та аванси у вас збільшується скрізь, і не потрібно. вдт виберіть з-за драйверів, але я це під час регенерації, що не хочеш більше робити. інші моди драйвер, що якщо ти скажеш, що це було б цікаво. обмежувачі лямбда збільшилися, замість того, що знижені і педаль збільшується надто мало, навіть не відчуваєш різницю. Здається, ти зробив просто копіювати і вставити.

У мене багато, щоб вчитися....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав azzis77 Visualizza Messaggio
    У мене багато, щоб вчитися....
    На цій ecu втрачає, коли вночі на форумі, і ви побачите, що ви знайдете безліч корисної інформації, зробити карту добре і повним. Просто спокійно вчитися не хочуть зробити все відразу, ви повинні засвоїти основи, трохи за один раз, якщо ні-ти програєш.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Провінція Мантуя
    Повідомлення
    20
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    На цій ecu втрачає, коли вночі на форумі, і ви побачите, що ви знайдете безліч корисної інформації, зробити карту добре і повним. Просто спокійно вчитися не хочуть зробити все відразу, ви повинні засвоїти основи, трохи за один раз, якщо ні-ти програєш.
    дякую!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Провінція Мантуя
    Повідомлення
    20
    Гаразд, я ділив з 0!
    Карта soft soft просто, щоб побачити, якщо я на правильному шляху.
    Я засуджений за РАЗ, щоб видалити DPF і EGR...але, звичайно, DTC залишилися всі. Я, ви знаєте, вказати, які адреси потрібно поставити ON? і якщо на початку карти, звичайно, М'ЯКІ я на вірному шляху?

Дякую!!!!

докладаю всі карти і
    File Allegati Файл Вкладення

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •