Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909

Редагувати Повідомлення і питання PM

Привіт всім, я хотів би попросити адміністратора, якщо можна було б ввести можливість редагувати повідомлення тільки що відправив, так що ви можете виправити фрази або слова, написані погано.
    Що стосується PM були б корисні, щоб краще пізнати один одного серед користувачів. Була система, яка блокує включення вкладень і адрес **** всередині себе (причина, я думаю, для якого були відключені) на мою думку, допомогли б їм краще взаємодіяти між нами.
    Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    буде також дуже корисно по-моєму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    так, так!це було б ідеально!може проблема в тому, блокувати адреси і вкладення,для редагування повідомлень, я думаю, немає великих проблем...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    згоден, дух форуму потрібно, щоб дізнатися один одного серед користувачів, що неможливо в це тому, що ви не має можливості взаємодіяти між користувачами 2....

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я хотів би попросити адміністратора, якщо можна було б ввести можливість редагувати повідомлення тільки що відправив, так що ви можете виправити фрази або слова, написані погано.
    Що стосується PM були б корисні, щоб краще пізнати один одного серед користувачів. Була система, яка блокує включення вкладень і адрес **** всередині себе (причина, я думаю, для якого були відключені) на мою думку, допомогли б їм краще взаємодіяти між нами.
    Спасибі.
    Було б непогано, так, але з вини когось, ми були змушені це рішення, багато контактують в кімната і bypassavano обмеження, які є на форумі і які були зроблені спеціально, знаєш, скільки ***** ми відзначили велику кількість користувачів, які в свою чергу повинні були звернутися в приватному порядку і не маючи права доступу, щоб завантажити вимагали, щоб ті, хто повинні були це зробити, а потім відправити його до них, або, щоб продати свої файли?
    Мені шкода, але зараз не може.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Було б непогано, так, але з вини когось, ми були змушені це рішення, багато контактують в кімната і bypassavano обмеження, які є на форумі і які були зроблені спеціально, знаєш, скільки ***** ми відзначили велику кількість користувачів, які в свою чергу повинні були звернутися в приватному порядку і не маючи права доступу, щоб завантажити вимагали, щоб ті, хто повинні були це зробити, а потім відправити його до них, або, щоб продати свої файли?
    Мені шкода, але зараз не може.
    Так, я знаю, причина закриття лз, але не існує способу, щоб відключити всередині себе можливість покласти вкладень, адрес **** і номери телефонів?

Ах, а потім було б не погано ввести кнопку "мені подобається ", щоб уникнути непотрібних повідомлень тільки написав спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для того, щоб зв'язатися з користувачами, але ми не всі однакові, мені приходять повідомлення на мій **** деякі користувачі, це означає, що деякі з них мають привілеї, а деякі ні, я вже сказав, моя на ці речі давно, і я не хочу повторити нічого, але в будь-якому випадку, як сказав, є люди, новачка, що він "привілеї" що такі люди, як я, який намагається допомогти і присутній майже кожен день на форумі не має, і тут я закриваю.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    для того, щоб зв'язатися з користувачами, але ми не всі однакові, мені приходять повідомлення на мій **** деякі користувачі, це означає, що деякі з них мають привілеї, а деякі ні, я вже сказав, моя на ці речі давно, і я не хочу повторити нічого, але в будь-якому випадку, як сказав, є люди, новачка, що він "привілеї" що такі люди, як я, який намагається допомогти і присутній майже кожен день на форумі не має, і тут я закриваю.
    Я сподіваюся, що це помилка системи, як сказали мені, коли мені прийшло повідомлення, що відразу ж повідомляє про мене.........якщо немає, то це дуже серйозно!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    і якщо ви розблокування, в ній все після вечора, що я знаю 100 повідомлень? може піти?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    Мені шкода, що ти думаєш, це нас особливо ти, що ти давно тут, на форумі, але, на жаль, знайшли лазівку кілька користувачів, в якому вони були на порядку денному і ми, що у нас так багато роботи оповиті не помічаємо, тому ми просимо вас повідомляти все, що для вас і підозрюю, так, щоб блокувати їх у більш серйозних випадках банну їх.
    Тут є діти і пасинки чи рекомендується всі рівні, за винятком тих, хто допомагає і пропонує розміщення рішення або квант-це ще й користь для форуму.
    На жаль, з-за цих користувачів, в якому ви покарані навіть вас, що ви заслуговуєте і, поки не знайдемо вирішення проблеми ви повинні бути терплячими.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •