Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 42

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    13

проблема форсунок бош edc16c34 citroen c4

привіт,як назву у мене проблема з citroen c4 бош edc16c34 мого друга,на практиці я закрив egr, але коли я в письмовій формі (півник v54)c'? була проблема, при чекати 180 секунд, на панель не горить і 180 в картину включений,то програма буде ? заблокований (програма не відповідає) і я знаю, що я втратив кодування форсунок.тепер автомобіль,але я від несправності управління двигуном з написом "service" горить, і я не перевищує 3000 оборотів в хвилину,якщо я вимикаю і назад добре, без будь-шпигуна,щоб потім виникнути знову, після того, як ? було кілька зупиняє...я спробував зробити кодування з lexia і бош, але нічого не дефект залишається..c'? хтось сказати мені, як я повинен робити???
    спасибі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Втратив коди форсунок..... Не ти був факти збереження півень, перш ніж читати flash

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    13
    але на читання я не спитав нічого,а ? все йшло добре...але потім я не зможу кодувати їх з lexia або бош, якщо що ? проблема?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо ви зробили діагностику слід, що бачив, які помилки у вас в ебу.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    Citazione Спочатку Написав warhead Visualizza Messaggio
    привіт,як назву у мене проблема з citroen c4 бош edc16c34 мого друга,на практиці я закрив egr, але коли я в письмовій формі (півник v54)c'? була проблема, при чекати 180 секунд, на панель не горить і 180 в картину включений,то програма буде ? заблокований (програма не відповідає) і я знаю, що я втратив кодування форсунок.тепер автомобіль,але я від несправності управління двигуном з написом "service" горить, і я не перевищує 3000 оборотів в хвилину,якщо я вимикаю і назад добре, без будь-шпигуна,щоб потім виникнути знову, після того, як ? було кілька зупиняє...я спробував зробити кодування з lexia і бош, але нічого не дефект залишається..c'? хтось сказати мені, як я повинен робити???
    спасибі..
    Мені ? успіх пару раз на mazda 3 1.6 110cv dpf ж проблема... але я просто переписати файл, а ? все йшло до хорошого кінця

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав polini Visualizza Messaggio
    Мені ? успіх пару раз на mazda 3 1.6 110cv dpf ж проблема... але я просто переписати файл, а ? все йшло до хорошого кінця
    я пробував кілька разів, навіть переписати файл орі...нічого!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    13
    ви мені telecodifica інжектор, але,все ж, що робить ворота і після вставити коди форсунок(що,однак, діагностики є також зберігати, коли горить)одного разу в рух, повертається проблема

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    форсунки зберігаються в e2prom немає в flash, тому переписати файл не має сенсу, випливає, що він зробив для прочитання в bdm, і переписати вирішити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    13
    ок,але бачив, що не я зробив це,тепер, як я повинен робити, щоб вирішити цю проблему??так, ci sara'...принаймні я сподіваюся!!!

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я вважаю, що рішення, як піти в автосалон citroen.

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •