Я хотів би допомогу, щоб зробити egr на renault megane 1500 DCI 105л.з siemens sid 301. Я хотів би прикріпити файл, але не змушує мене робити, так, щоб мати уявлення, де ? розташований.
Дякую
Хто-те, що я пу? дайте ключ, будь ласка?
Дякую
Я хотів би допомогу, щоб зробити egr на renault megane 1500 DCI 105л.з siemens sid 301. Я хотів би прикріпити файл, але не змушує мене робити, так, щоб мати уявлення, де ? розташований.
Дякую
Хто-те, що я пу? дайте ключ, будь ласка?
Дякую
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 30-01-2013 23:56
ви повинні взяти участь у форумі та побачити приклади egr off, що є .
ви можете прикріпити файл, тихо, але ви повинні стиснути файл,точні кроки, його можна знайти, використовуючи пошук, що всі недооцінюють,ось процедура:
Тоді, коли відповідь на форумі в правому нижньому кутку, і режим advanced, який необхідно вибрати,В цей момент внизу, в центрі знаходитесь написано управління вкладеннями там далі І відкриється нове вікно, де в правому верхньому куті знаходитесь написав, Додати файли,натисніть, а потім трохи більше? внизу є "виберіть файл" в той момент піти і вибрати з комп'ютера файл у форматі rar, і натисніть кнопку "завантажити файл", прямо зараз подивитися вибраний файл у лівому нижньому куті і ви можете це зробити, вибравши в лівому нижньому куті) і зробив знаходитесь прикріплений файл у дискусіях,отримуйте продовження.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Pro-vo тепер і я бачу, якщо прикріпити файл
Ок, я зрозумів, дякую msport. Jolidj я ще не вимоги, щоб побачити вкладення, але спасибі
Не з'? ніхто не може дати мені допоможуть
Дякую
ви не знайдете велику ch? для цих ecu
привіт, хлопці, хто-небудь screen x це egr-off? з допомогою кнопки пошук я не зміг знайти рішення