Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    НОВАЧОК L'avatar di Mario SJ
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50

suzuki jimny 1.5 ddis 63 квт 86 лз ебу delphi dcm 1.2 HW R0410B038B 81230D

Привіт всім я володар suzuky jimny 1.5 ddis 2006 року з ебу delphi DCM 1.2 , перетворивши його в інтернеті, я бачив kess V2 клон з протоколами для того, щоб читати і писати ебу мого jimny, я хотів запитати, будь ласка, це: хто-небудь з вас коли-небудь зробили це блок управління у послідовний з Kess V2 клон? цікаво, це тому, що, повернувшись у мережі я знайшов багато суперечливих думок про те, як писати цей блок, хтось каже, що можна зробити, тільки відкривши його.
    спасибі всім.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ти як з kess, як півень v53 (я це).
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    Велике спасибі за експрес-відповідь! я був трохи стурбований, тому що мій колишній колега по роботі, кілька років тому вона зробила це з перепризначити (я думаю, професіонал) блок управління його jimny "співпадає з моїм" але він сказав мені, що йому довелося залишити машину, тому що для цього типу ебу міг зробити, тільки відкривши її, "провів хороший показник" , ваш відповідь мені rinquora дуже... якщо б я був в kess v2 програмного забезпечення, щоб керувати карти-це в тому числі я повинен купити? так що я можу почати йому вивчити цю систему, щоб зміни в ебу..

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    Прошу вибачення, я писав полегшення с (Q), що помилка "жах" яка ганьба....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    залежить від того, де купувати і програміст, але, як правило, програмне забезпечення для редагування вихідних файлів, я ніколи не тому числі.. Однак ви можете завантажити їх досить швидко, від мережі без проблем. Для того, щоб направити вас на дослідження доводить ecm і winols

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    дякую Андрію за інформацію, я приступив до пошуку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    е-е.....це не ебу легко почати,драйвера з програми відсутні важливі карти, для того, щоб зробити хорошу карту,то також залежить з апаратними читайте,якщо не читати інтернет і програмне забезпечення не розпізнає....

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    Спасибі Guidotacco! повернувшись в мережі я знайшов трохи інформації про те, як перепризначити ecu dcm 1.2 на jimny , і я відчуваю себе дуже невпевнено про те, як діяти, чому він каже, що йде перепризначений на холодному двигуні до 50 градусів, у іншому випадку неприємності, ризик втратити кодування форсунок, ризик втрати кодів іммобілайзера, вентилятори, які починаються з ризиком зниження напруги батареї і поставити під загрозу ecu в запису, на жаль, я не досвідчений в цьому питанні, "для цього я постукав у ваші двері, для того, щоб дізнатися, і дізнатися від людей, які мають досвід", бачив сумніви, які я думав, "я сподіваюся, що не сказати osscenità" якби мені довелося знайти ecu від звалище схожий на мій, але з кодом HW не ідеї, вдалося якимось чином клонувати ебу мого jimny? так що, якщо я збиток, у мене вже є блок управління готовий для того, щоб відновити мій автомобіль?
    ще раз спасибі всім за терпіння, яке ви демонструєте на допомогу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    за фактом листи з температурою не нижче 60°C я чув, я теж, але на автомобілі renault і деякі від'єднати роз'єм вентилятора, але у мене немає досвіду на renault. Резервне копіювання вашого ебу оригінальною, я думаю, майже обов'язковим дали використовувати, щоб зробити ваші "експериментів", так що в разі щось піде не так, коли ви можете відновити в школі. Якщо ви хочете купити ecu, щоб тримати запасний повинен мати той же номер hw, а не номер sw також якщо не можеш змінити, пише свій файл.

Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    Ще раз дякую, Андрію, ти зробив мене ситуація трохи ясніше, нам буде трохи часу, перш ніж я буду мати відповідні знання, щоб покласти руки на ecu, і потім я йду вперед крок за кроком , я починаю шукати ecu використовується, хоча, я думаю, буде важко, тому що в jimny ddis з ебу delphi в руїнах, їх мало, і в той же час почав вивчати якийсь програми.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •