Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    8

Півник V54 проблема забезпечення

Привіт,
    як правило в презентації, початківців працювати з картами, і якщо на початку все гладко, у мене зараз проблема з півник:
    установки програмного забезпечення і драйверів на пк з ос windows xp усе йшло добре, настільки, що не підключений для спробуйте, наприклад, автомобіль, я читав карту і оригінальний файл. Не я вніс зміни в файл, тим більше, не я переписав його в ебу, я тільки відкрити його з winols, щоб побачити різні розділи.

Після цього я встановив на пк програму multiecuscan (+crack) працює без проблем. Тут і далі більше не вдалося відкрити програму galletto, я переустановив програму, перевірив драйвер, і в кінці форматування комп'ютера, але без результатів.
    Тепер, вставте компакт-диск з драйвером півник, запустивши програму установки (Galletto edited V1.0) у мене з'являється напис: "External exception C000006" і, отже, я не можу почати установку.
    Хтось може допомогти мені вирішити цю проблему?
    Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    можливо, конфлікт з портами usb!?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Крім того, той факт, що клонів не треба говорити, бачили, що я OT, напевно у вас операційна система не сумісна.
    Тобі Сказали, що ТІЛЬКИ WindowsXP і Windows7 можуть працювати за допомогою цих інструментів?
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    8
    Дякую за відповіді,
    операційна система Windows xp professional s.p. 3
    usb-порти, здається, нормально працювати з флешки і зовнішній жорсткий диск, підключивши півник загоряються два індикатора (червоний і зелений), і його комп'ютер виявляє, але не встигнувши встановити програмне забезпечення, я навіть не поставити драйвер.

Мені здається, навряд чи він пошкоджений інсталяційний компакт-диск, враховуючи, що, поставивши його на іншому пк запускається без проблем, не виключаю, проте ні одне припущення!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    8
    забув.... на комп'ютері немає ніяких вірусів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Спробуйте встановити її в інший комп'ютер

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    По мені не вистачає NetFramework, але я не смію сказати нічого іншого, як, і повторювати, parale клонів не допускається.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    8
    Дякую всім за відповіді!
    Я, нарешті, вирішити проблеми з півник: помилка external exception c0000006 проблема пов'язана обладнання, я думаю, стосується і читання, компакт-диск, насправді, завантаживши файл зображення і masterizzandolo я вирішив.
    То і драйвера я знайшов оновлення проблем конфігурації з сайту This website is under construction який дозволив мені правильно встановити його.

У цей момент, чому не спробувати прямо зараз цей півник... (!) морська свинка була MB B-клас 200 CDI, на якому я відключений egr за допомогою програмного забезпечення, Коли. Все пройшло краще, єдиним сюрпризом було те, що під час запису через obd вентилятор охолодження двигуна спрацьовує, щоб потім вимкнутися в кінці запису; це не має, на щастя, викликало падіння напруги, враховуючи, що я підключений зарядний пристрій в автомобіль.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    8
    Точна адреса сайту: блог.obdtool.co.uk

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    гарний печінки написати classb з вкл вентиляторів!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •