привіт всім, у мене проблема в egr в цій sprinter я зробив висновок ... але я, як завжди, коди несправностей, 2251 , був поставлений також лист , може бути центральний зроблено погано ?
sprinter.zipsprinter.zip
привіт всім, у мене проблема в egr в цій sprinter я зробив висновок ... але я, як завжди, коди несправностей, 2251 , був поставлений також лист , може бути центральний зроблено погано ?
sprinter.zipsprinter.zip
Але код несправності вказує на egr?
звичайно 2251 розташування, привід рециркуляції вихлопних газів
Бох мені дав інший DTC, в будь-якому випадку ви зробили це з якоюсь програмою або від руки? Я, на жаль, я не можу завантажити для перевірки файлу, але я знаю, що тільки *******h працює для цього egr інші програми 0. У мене рука досить просто зробити.
я зробив це вручну .. я зробив amche то спробуйте видалити тільки dtc для egr і перероблена застібка, але йде в recoveri
use ecuseafe
я не думаю, функції safe... однак, можливо, подивиться на обговорення, хто більш досвідчений, хто може скачати файл. Я, на жаль, не будучи в змозі завантажити не можу допомогти вам більше, ніж багато.
Я дав йому поглянути на файл.. мені рішення і неправильне,
pero, я, чесно кажучи, я переглядав всі файли в 4-5 разів, але я знаходжу уражені ділянки..
як я час я даю йому інший полірування, якщо не вирішите раніше..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Привіт Scican, я не хочу поставити під сумнів те, що говорить Cinqueturbo (що порівняно зі мною це чудовисько мудрості), але я в мене є майже ідентичні з egr off і районі дістанеться той, про який ви згадали, ви, тільки, що ти в першому повороті ви почали 1 біт після і в залежності від того, ви завжди почалася 1 біт після і ви закінчите з 1-біт (vista, 16 біт motorola), у вас місце адреси, як це зроблено, моя, 18664A-186664 186684-18669E на жаль, ви не знаю, що сказати, якщо він працює, але якщо хочете, можете спробувати, що стосується dtc не розумію в карті, я знайшов тільки 2251 і не в районі dtc, чи впевнені ви в числа? і з тим, що у вас діагностовано?
звичайно, я впевнений, на номер , мені поставлений діагноз wurth
мені сказали що на цей двигун потрібно поставити новий клапан