Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102

Nissan Qasqai тому білий дим і смердить

Всім привіт , хто-небудь мав досвід з Qasqai 1500 110cv практично не має биття дивно, на низьких оборотах і на холодну дим білий і дуже смердить, що зменшується і двигун гріє, а биття залишається , я, перш ніж покласти руки на карті і defap я хочу, що власник вирішить проблему. Можуть бути форсунки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    у мене був подібний дефект на Гольф Плюс, вдг 17 смердить, а стартер вздовж і б'ється дивно... клієнт поставив 30€ на бензин, контролює паливо на всякий випадок. якщо все було палива, у вас помилки в діагнозі? м? ви бачили, якщо не вистачає масла в двигуні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Привіт , масло прикріплена діагностика не дає помилок, але одна з форсунок має виправлення, в 1,8 порівняно з іншими, які навколо 0,5.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    aeeeee.....sid 305 збирає і цей автомобіль сіли дизельне паливо не дуже хорошої якості, і ви побачите, що інжектори пішли..!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Звичайно, будуть переглядати , насправді, якщо власник не виправити, я відмовився, що потрапить до рук.

НОВАЧОК L'avatar di Mario SJ
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    Привіт, слухай, якщо шум надходить з масляного піддону, якщо вона там у мене велика підозра, що це шатунний підшипник або, двигуни рено k9k дуже слабкі втулки, як правило, не в своїй тарілці завжди на перший чи на третій поршень, це також відбувається на двигунах з 60 000 км. на жаль, це дефект поганий мастила втулки (заводський дефект), що Renault не вирішені всі ці роки спостерігав, що стосується "тільки він отримує, щоб сказати..." 4% від виробництва цих двигунів, якщо ти не віриш, напиши на ****** втулки K9K ви побачите, що катастрофа... PS. у моєї я замінити його на 100 000 км. і вже були на фрукти, незважаючи на механік каже мені, що це неможливо, тому що дизель до 100000 км. і ще новий, але довелося повернутися, після того, як ви розібрали мої, а я дуже сподіваюся, що це не те, що я написав, для перевірки цього nissan я б дати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Привіт Маріо , спасибі за ваш інтерес і пульс високий і здається, що це пов'язано з першої форсунки, що не працює добре насправді робить це, як тільки ви натиснете клавішу з повним навантаженням , після 1800 не робить так більше , ми сподіваємося, що це не проблема втулками.

НОВАЧОК L'avatar di Mario SJ
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Провінція Б'єлла
    Повідомлення
    50
    я теж на це сподіваюся... тому що, коли ви відчуваєте, як б'ється ", якщо це втулка" це вже занадто пізно... а. якщо ви вже небагато часу, що робить цей шум, це більш ймовірно, що це форсунка, то чому одна втулка, споживаної тебе назад розділити протягом короткого двигун, то дайте мені знати, як це пішло.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Сьогодні вдень треба репетирувати, я дам знати , дякую.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    я згоден з маріо про brozinatura, від км, коли клієнт ходить з цим шумом?я на megane II, мені довелося навіть вал двигуна (зруйнованого) протягом декількох кілометрів....я думаю і сподіваюся, що у вашому випадку це пов'язано з якоюсь інжектор..

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •