Доброго ранку, хлопці, я сподіваюся, що ви можете мені допомогти... у мене є друг, який змінив налічує км на fiat 500, і тепер км все блимають sepete якщо що треба перекодувати-то?
Доброго ранку, хлопці, я сподіваюся, що ви можете мені допомогти... у мене є друг, який змінив налічує км на fiat 500, і тепер км все блимають sepete якщо що треба перекодувати-то?
потрібно зробити вирівнювання спробуйте з діагнозом, як fiat ecu scan або леонардо... хоча вони також роблять інші діагнози
Точне вирівнювання слід вирішити все,...texa, а також робить
зробіть alliniamento проксі-сервер і назад все ок!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Я як fiat ecu scan і delphi зараз я наведу автомобіль, і ми сподіваємося вирішити...
він вирішує на 100%, заспокойся!!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Так, я згоден, тільки проблема, це відбувається при зміні будь-якого ебу, тому що змінюється код розпізнавання з бортового комп'ютера.
У мене така ж проблема на 147 2001 року, в якій власник встановив панель приладів версії після,l вирівнювання не буде виконано,якщо втрачає його, а не приймає процедуру...довелося когось? Як у вас вирішена?
Можуть бути різноманіття в ****llo hw, а потім змінити зв'язку can. У будь-якому випадку, упевнений, що призначення двох метрів були рівні?
Чесно кажучи, не знаю, відповідати, тому що l' авто і мого друга, всім відомо, що він прийшов до мене в майстерню для юстування, маючи montanto він сам картина, проте, не було...а потім, коли він зібрав його дії вдалося без проблем...я не можу так порівнювати.я намагаюся, як можна раніше, щоб farmeli привести обидва в розібраному вигляді і може бути, дати йому подивитися.привіт спасибі, я буду тримати вас в курсі