Я повинен встановити бортовий комп'ютер, використовуваний на один stralis, тому я б вимагає scodificarlo або, як мінімум, замінити eeprom. Я, знаєте, порадьте, як поступити??
Код товару FV 41221000
Спасибі.
Я повинен встановити бортовий комп'ютер, використовуваний на один stralis, тому я б вимагає scodificarlo або, як мінімум, замінити eeprom. Я, знаєте, порадьте, як поступити??
Код товару FV 41221000
Спасибі.
Що stralis ?? Cursor 8 або 10/13? Євро-3 та євро-4/5 або 6?
? на iveco trakker 2005 року, cursor13 480cv немає черг. Тіла, що я повинен встановити ? потрапив під знос і він code активним.
Привіт , зроби спочатку, щоб запрограмувати Body взяли знесення в майстерню, Iveco ,пишіть alfanumericode Тіла оригіналу , проте в боді, не ? є код , так що, якщо тіла мають той же alfanumericode, його можна підключити спокійно , вам тільки дані, шасі etc іншого автомобіля злам.
З повагою
якщо у вас texa спробуйте зробити заміну зробіть перший закон старий, щоб запрограмувати новий
Ви з Axone, як каже Франко ви можете зробити
бортовий комп'ютер stralis євро-3 0 5 не вимагають scodifica по мірі того, як роль, щоб прочитати код виконується від інших блоків керування пристроєм проти викрадення євро-3 ,vcm euro5