Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702

Погляд Карту Alfa 147 Ducati Corse EDC16C39 966.729

Ave людей,
    Я працюю ecu, як випливає з назви якої він вже один мод вище (не знаю, якщо від будинку або від попереднього власника), питання в тому, що зараз такий автомобіль в 170cv з його мод і в даний час були зроблені зміни, на зливний шланг прямий, видалення EGR, і я думаю, навіть зняв FAP (не впевнений, так як я ще не бачив автомобіль, але, думаю, ви).
    Імовірно, вони були вже відключені DTC, властивих осіб з обмеженими можливостями, що я не перевіряв якщо чесно, але я зроблю це пізніше.
    Я ставлю в обмін НА(150cv), мод 170 будинку і мій мод з якимось підправити мод від будинку.
    Будь ласка, дайте якусь пораду, так як клієнт (мій друг) хоче взяти над 200cv і я сподіваюся, що цей мод, що, принаймні, наблизився до мети.
    Я збільшив turbo 150 очок, як на моїй edc16c39 882 120cv за умови, що приріст спекулювати, якщо я не правий, дайте інфо, що виправити, в той час як inj я збільшилися на 4,5% в шкалі оборотів від орі966.729.rar.
    Дякую
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Список друкарських помилок..
    Орі, це 170cv але прокатне авто було трохи більше 160cv.
    Ecm я був загорнутий.. Вибачте..
    Чекаю ваших думок, а то карта завантажується нормально, але повністю відсутня в биток від 2000 до 3750 приблизно..
    Я намагався поставити при повному навантаженні турбіни між 2500 і 4000 в 170punti приріст від орі і 50/100 на 2000/2500
    Що ви думаєте про це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Доброго дня, на жаль, я користувач, який ще не досяг мінімальної межі для того, щоб завантажити файл, тому я не можу побачити, що ти виклав, але я б хотів обговорити цей блок, оскільки ще в стадії вивчення, і серед іншого я, порівнюючи різні карти jtd в її різних версіях. Так само зверніть увагу, що на даний момент у мене немає ніякого практичного досвіду, оскільки, як я вже говорив, я в стадії навчання, а потім я міг би сказати багато речей неправильно, але як кажуть: вік живи, вік учись.
    Я думаю, важко йти, over 200 К. с. тільки на карті, насправді, я думаю, вже важко підійти.
    Так в ніс 170 очок більше, на турбо мені здається, дуже сильно. Турбіна від ducati corse-це honeywell-garrett GTA1749V і те ж, 16V 150Cv €4, що на 150Cv має обмежувач на 2400, в той час як на Ducati працює вже серії з 2550 до 3500 оборотів, так що, мені здається, вже доведена до своєї межі з дому на карту, оригінальна і, отже, піти на ще 170 очок, як я вже казав, мені здається, так багато, то, можливо, я помиляюся, але це моя думка.
    По-моєму, якщо ваш друг хоче, щоб досягти тих держав, повинні поставити в кошторис ще на кілька частин, механіка, турбо, в першу чергу.
    Не будучи в змозі бачити файли відправив вам цікаво, якщо ви змінили карту час вприскування, бо я, здається, зупинився в 80mm3 від оригіналу і, отже, для того, щоб додати об'єм верхнім дизельного палива повинен розрахувати час, необхідний для великих кількостях, наприклад, 85 або 90 мм3 (я не знаю, ескіз і розрахунок, так що я хотів би зрозуміти, як ви зможете робити в таких випадках, тому що не думаю, що це лінійна функція) в іншому випадку ця карта, в деякому сенсі, працює від обмежувача і тільки з 80mm3 дизельного палива я сумніваюся, що ти йдеш до 180Cv.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я намагався написати два-три рядки, намагаючись допомогти, як можна краще, але по-справжньому я бачу дуже багато помилок, то у мене слів підходящих, щоб виразити себе найкращим чином, не ображаючи свою роботу...

так що раджу тобі прочитати якусь посаду, конкретний на ці ECU і автомобіль на форумі

Або
    покладених на службу файлів в інтернеті, що
    1 вам роботу DOC
    2 у вас є файл, зроблений з логікою і оптимізований для цього автомобіля.., та інші, які вам прийдуть..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Cinqueturbo дозволяю, що я все ще новачок, і я бачив, що так він але речі, які не йдуть.
    Бачачи, що вже був завантажений вище ви помітили, більшість на низьких обертах, як якщо б машина була оброблена для того, щоб буксирувати більше, ніж спринт.
    Діапазону, починаючи від карти і викладу готову роботу.
    Switing я теж в твоїй ситуації і ****llo насправді я тут, щоб прийняти злочин (див. вище) і прийняти інфо, щоб рости.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Cinwieturbo дякую за пораду, але я віддаю перевагу південно-карту, також SR займе кілька місяців, а що мені зробити, каша готова.
    Приймаю будь-які поради від тих, хто вже почав цей GT.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Cinwieturbo дякую за пораду, але я віддаю перевагу південно-карту, також SR займе кілька місяців, а що мені зробити, каша готова.
    Приймаю будь-які поради від тих, хто вже почав цей GT.
    Дякую
    Ок, ок, як у мене буде час, я расстегну плюс карти в цей файл і подивимося, що мені представитися по мірі його роботи..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •