Привіт, хлопці,
я бачив пристрій, яке здійснює scodifica immo ці бу ( 5sf8, 5sf9, 8fmw, 8gsw, 8gsf, 9gf, 6f3, 8f2, 8f3 ) безпосередньо від OBD-порт.
це можна зробити деякі програми та/або реалізувати це dispositovo??
якщо ви, з чим...і як?
.
Привіт, хлопці,
я бачив пристрій, яке здійснює scodifica immo ці бу ( 5sf8, 5sf9, 8fmw, 8gsw, 8gsf, 9gf, 6f3, 8f2, 8f3 ) безпосередньо від OBD-порт.
це можна зробити деякі програми та/або реалізувати це dispositovo??
якщо ви, з чим...і як?
.
scodifica лише, коли, як очікується, на flash можна зробити навіть в послідовний
детальніше flash,scodifichi з програмами типу разів,immodecoder,meucci і т. д.. і потім повторити
дуже добре
потім на mjd 6f3 йдуть доведені до нуля адреси 0898F8 І 0898F9 ? (про різних програмах мене MDJ6F3 одно?)
але так небайдужий?
дякую
це тобі каже програма, якщо він повністю або частково, а на що пам'яті повинно бути зроблено. У mdj6f3 є 6f3![]()
Ви можете зробити scodifica все як на флеш, що на e2p, на ці блоки. Є навіть такі інструменти, як I/O Терміналу, що робить це без допомоги додаткового програмного забезпечення. Потім, але навіть це краще, враховуючи, що протоколи призначені для кожного типу Ебу, якщо Marelli, Siemens, Denso і т. д....
у 5sf я не думаю, що вони разом з файлу, поправте мене, якщо я помиляюся ..я вважаю, що тільки з shedino можна!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
я розумію, мене цікавить scodifica parziele для заміни ecu і/або вставити code нові ключі не цнотливі (вже з code card)
Частково це можна зробити, але мені потрібно знайти програміста, який від послідовного тебе читати E2P. У будь-якому випадку ви, ще не існує файл scodifica для 5SF, я згоден, тільки з емулятором і для 5SF9 не працює на всіх версіях sw.
Залишається індикатор code горить на панелі
Я повинен зробити часткове на gpunto 1.2 5sf відразу прочитати в який завантажується програми, немає нікого, хто мені може дати раду?