Всім привіт
я вже розповідав про мою проблему на інші теми, але має необхідність, щоб отримати більше інформації про більше запитань, я вирішив відкрити нову тему.
Ми говоримо про Alfa 147 1.9 JTDM 120cv з ебу EDC16C39 HW 882 - SW 005
У мене були проблеми, так як несправності в ебу, я повинен був змінити дизельного насоса і форсунок..
Не маючи в розпорядженні інших блоків управління, я тимчасово позичив ебу з HW 937 (мені здається), але гроші не сумісні з моєї машини, так як в МНС не визнавав, будь-яких даних автомобілів, але, замінивши чіп 95640 від мене цього, автомобіль заводився без проблем.
Я замовив через Baya один EDC16C39-882 виправлена за ціною 100 (максимум що я можу собі дозволити на даний момент), і я sostutuito чіп на новий блок управління, але машина не заводиться і дає мені проблеми кодування ключа.
Я намагався підключити кабель MPPS, але я не визнаю ніяких.. нічого...
Я пробував з МНС і, на додаток до помилки EGR, що я особисто повернутий, приводить мене помилка P0601 (Ебу з ладу - пам'яті eeprom).
В розпорядженні у мене тільки ці інструменти, і я хотів би запитати, як вирішити цю проблему, так як автомобіль не запускається навіть :
- Паяльник & quot; Ставок & відсмоктуючі пристрою при пайку
- Блок управління, новий, але з ладу (у разі, служать інші компоненти, можливо)
- Кабель MPPS
- Кабель для Діагностики відредаговано мною, Адаптер 1-2-3 з перемикач вибір
В даний час при запуску автомобіля говорить мені, що код невірний.
Як я можу вирішити цю проблему без BDM і, не витрачаючи човен грошей, маючи в розпорядженні, як описано ?
HelpMe!![]()