Привіт всім,я отримав від звалища, ecu marelli для panda 1.3 mjt більш конкретно MJD 6JF.P3 з HW01B і SW 1064-P348.
Я хотів би використовувати цей ecu як навантажувач, і, враховуючи, що у мене немає машини моєю особистою з таким ебу з якого вийміть резервну копію я б scodificare це для того, щоб зібрати його небагато, де я, трапляється, щоб різні експерименти...я поясню, що я зробив до сих пір,я прочитав ecu, bdm і зберігається зміст,я судити файл micro від 448 kb з carsoftware і завантажується останній на ecu.Сьогодні вранці у мене було під рукою fiat punto 70 л. с., на якому його пробував, але мій сюрприз автомобіль не заводився...очевидно, що контрольна лампа іммобілайзера горить, але я, здається, зрозумів це нормально після всього.В цей момент я судимий у новий файл micro з раз і знову написав в ecu,я досі не отримав, хоча протестувати його на якийсь автомобіль.Я помітив, накладаючи два файли обробляються невеликі відмінності між ними,крім цього мені було цікаво, якщо все було виконано правильно, і якщо, може бути, це екю, я можу перевірити тільки на авто які збирають ж або просто, що вони класики 1,3 mjt 70 л. с. (потім перші серії).Додаю тепер оригінальний файл, а два надсилаються в одному архіві. ps використовую galletto v54, я правильно checksam в запису, і у мене немає інших програмістів. спасибі!навантажувач mjt.rar