Бачив, що в розділі файли для бензинових двигунів ? дуже витончені закуски з вивченням якийсь карта цікава, я хотів би запропонувати тут також " поглиблення на ECU Siemens SIDXXX, що мені не здається, що це дуже відомі...
Посилання на файл може бути мій

якщо вам добре:
http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1341697061
я просто зараз дати натхнення, оснащений оцінки практики, видно, що людина на практиці ;D
04699A: і наступне, ТИСК в магістралі RAIL. Працює, на відміну від ecu Bosch, у тому сенсі, що ніколи не досягає максимальний тиск встановлено (мо) - не змінити і інші карти, серед всіх Драйверів Wish. На одній з двох з'? максимуму тиску, що я зараз я не пройшов. Я ще не знаю, якщо її плоскою стороною на карту ? обмежувач.
04CC8E: ЧАС УПРИСКУВАННЯ. Те, що я зрозумів ? що драйвери не кажуть, що це правильно, на мій погляд, всі характерні параметри не є оборотів і навантаження. Або, принаймні обороти збільшуються при перегляді карти на dx. швидше б пов'язана з тиску в рампі, з пробою, пов'язані з спадаючих тисків, прокручуючи в бік dx. Це карта, яка, однак, його наслідки з точки зору зміни.
04DA4C: LIM. ПАРА. На деяких SID їх знаходиться також в області, безпосередньо наступного, 04DAE4, наприклад, (Що ? привезли макс крім одній точці)
05146E: DRIVER WISH. Не потрібно презентацій

Make your dreams become reality!
0558E0: ТИСК ТУРБО. цікаво бачити, як на Volvo з випуску карту dia тиск! І почувається, насправді... (я схід, хоча, можливо, levava fumosit? у riaccelerazioni...)
055BEO: КОРЕКЦІЯ ТИСКУ ТУРБО. Або впевнені, drivers кажуть, що навіть обмежувач. На Ford і PSA знаходяться також великі відмінності на цій карті, але не на цій, такій безпосередньо.
05B3DC: ТИСК ТУРБО. Я не знаю, буде чи управління прямим VNT, чому? досить невеликим кроком, щоб значно відрізнятися від тиску наддуву.
05D7E8: LIM. ПАРИ.
Я, здається, дав ідеї не байдуже, але бачив, що для тих, хто, якщо вони є? ? нічого я зупиняюся тут, і я сподіваюся обговорити з вами багато інші карти, на яких у мене є серйозні сумніви. Пропонуйте адреси, і давайте подивимося, якщо ми знаходимося!
Мій звір з чорною ДОСЯГНЕНЬ початку УПРИСКУВАННЯ! Я не зміг їх знайти, і, оскільки проблема цих двигунів ? у fumosit?, дві речі:
-є гідродинаміки внутрішнього me***
-мало "ранній" і не в змозі записати правильно дизельного палива, вводиться з картки "мода"
Гарне дослідження