Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 78
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198

відображення поради і думки

Доброго ранку,
    тоді я уявляю, відображення зроблено ще давно, від укладачів машина, на питання мій браво jtd 105.
    я хотів би зрозуміти вас, якщо карта зроблена добре чи ні, я додаю карту орі і мод, і скажу вам, що на мою думку не в тому, щоб правильно зрозуміти, якщо я, розуміючи, що те, що я вчуся!
    тобто список того, що мені погано на це відображення.
    -обмежувач тиску в рампі залишилася оригінальною.

-карту тиску в рампі була збільшена і перевищує значення, обмежувач press(і на мою думку, це може призвести до блокування та/або запалення індикатор двигуна) і був змінений, на мій погляд, погано з збільшені значення трохи без логіки

-карту уприскування parzializzata була збільшена лише на max навантаження і збільшується по мені позачергово

-карти parzializzate map 1 і 2 були зроблені по-різному, і збільшується, як мені здається, зроблені деякі випадково
    на map2 є збільшення при низькому навантаженні на середніх обертах двигуна понад 30, що на мій погляд, це марно і може зробити машина scattosa.

до речі, за водієм є також кроком, що, однак, не знаю, що вони є.

це те, що я бачив тепер я даю вам слово, і давайте подивимося, якщо я, розуміючи, що щось або якщо там я зрозумів, нічого
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Отже, карту тиску в рампі у вас прирощень, які можуть виявитися помилковими або краще не лінійні, і в будь-якому випадку потрібно було збільшити, а також обмежувач, на мій погляд. Карту, яку ви вказуєте в якості ін'єкцій parzializzata, є обмежувачем диму, і не було змінено погано. Інші зміни поза драйвера, що ви говорите, є і на інших картах. У всьому цьому, машина йде? Карта не дуже, перебільшені, і машина повинна піти добре, я думаю. Скажи нам, ти.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    тоді я кажу, неосвічені в питаннях і це правильно, щоб з'ясувати, якщо моя логіка і правильно чи неправильно я не кажу, що зроблено погано, я просто хочу дізнатися, як зрозуміти, якщо це зроблено кінцеве чи ні, а те, що я написав, - це моя інтерпретація! звичайно, не точна!
    у будь-якому випадку машина в порядку і в ****llo продуктивність зросла дуже frperò є оригінал, не тримає потужність і сани, навіть від нового курить, як турецької, але, я думаю, тому що turbo є фіксованою і спочатку не був зворушений!
    стала дуже чутлива l проводці акселератора насправді, якщо ви трохи руку, як стосується l проводці акселератора знімки! а потім раз вистрілив в машину, спалахує і гасне контрольна лампа, і це, я думаю, що це пов'язано з обмежувачем тиску, що це оригінал.
    я, чесно кажучи, я бачив дірки, які я не знаю, ви вірні, то ж навантаження і всі збільшення оборотів на карту ,тепер не пам'ятаю, який я повинен піти і переглянути, значення в полі падають не трохи, а після riaumentano не знаю, правильно чи так, але на мій погляд могли б ви дірку, яка, можливо, в керівництві не відчуваєте, перо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Машина курить і прослизає зчеплення, тому що час вприскування були завантажені трохи багато. Не для турбо у фіксованій геометрії. Можна зробити карти, які йдуть і які не курять і зчеплення не буксують. Також пара була збільшена навіть на низьких обертах вже на 400 обертів, щоб сказати вам.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    час вприскування, як би відповідно до ecm?
    я думаю, що я їх з драйвера, а також карту пари.
    на winols я не damos для цієї карти і nanche я можу їх бачити.
    потім curiosity, але parzializzato map1 і 2 б не збільшуються в рівній мірі?
    я хотів би зробити її трохи краще, цю картку, по-моєму, ви може зробити це краще, як ти кажеш, egs?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    parzializzato 1 і 2-час вприскування..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    com unque, якщо ви можу сказати, чому це карта відстій... мені не подобається нічого, я поясню, чому...
    починаючи з початку файлу, я вважаю, egr не закритий....lim press turbo не торкнувся, але прес-turbo більше вперед...
    lim пара повністю переробляти, так і partitti від низьких обертів уже з кроком sostanziosisi які служать тільки, щоб підкреслити механіка, крім того, що ви toccatto також вісь обертання-де-обмежувач ж я не розумію, чому..
    ін'єкції parzializzato тобто lim диму зроблено на собачий член...я збільшити, слідуючи логіці afr чи ні-це прямо ...потім час вприскування map 1 і 2, що відправляються вони з інтервалом зайшли вже з низьким рівнем iq і низькі тиску в магістралі rail... єдине, що добре в цій карті, а прес-rail, але бачив, що не бажає, щоб підняти його лім був зроблений інший кистями подушці-шапка мономаха...повторюю, для мене, тому йти організмі, то не знаю...

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    спасибі манро звичайно, можна сказати, свій я все вуха :Стор.
    у будь-якому випадку, навіть мене з'явився так трохи sensa логічний зміст, тепер я не один туз, а я менше, ніж pivellino pero, я б поставив, принаймні, лім. rail відповідно до тиску в рампі і map 1 і 2 я їх факти рівні.
    Дивлячись на мапу, на 2D графіка, але не, здається, так і зроблено погано, здається, зроблено краще, єс онлайн, трохи криво але їх, здається, не так, надто великої, не надто вироблено в порядку, але, дивлячись на таблиці, мені здається, зроблено погано.
    у будь-якому випадку обмежувач тиску турбо, тиску турбо я не знайшов їх і все одно мені здається дивним, що є, так як це фіксованій геометрії, якщо хоча б змінити їх, я думаю, не годиться в дуже, враховуючи, що ебу не буде регулювати тиск.
    l egr однак я закрита з плити, так як на ці автомобілі, лампа не горить, зберігає l помилку, але не загоряється контрольна лампа.
    обмежувач диму, на практиці що варто змінити?
    і просто з цікавості, з якою sofware l у вас вигляд?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    'я бачив з ecm...лім дим йде, щоб обмежити кількість дизельного палива впорскується....
    прес-turbo і відносний лім і правда, що не керує турбо на ці машини, але коли ви йдете, щоб збільшити послідовного iq також збільшення press turbo, тому що є більше вихлопних газів, які змушують обертатися швидше, турбокомпресор... у вашому випадку варто ще більше, тому що тих, хто зробив тобі карту йде, щоб обдурити ecu изатем ви, безумовно, piccate прес-turbo і піднімається трохи, щоб не мати проблем відновлення або різні індикатори горять...
    на цих ecu для зміни тим, що добре просто відкрити всі фільтри дизель і навіть не торкаючись час автомобіль йде більш, ніж добре...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    карти tmpi ін'єкції вже розраховані, щоб додати до 1500 бар press rail і 70mm3 з турбо та зчеплення орі ти вже на межі з цим дизель...

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •