-
carprog
Привіт всім.є хтось, хто може мені допомогти читання км від моєї точки, 2004-з carprog .я йду натиснути "читати" ви говорите мені, ки намагається can з'єднання, то приходьте після вікна, де c'? написав "connect помилка" і cos? також x ще macchini
-
Ви будете мати проблеми в інструмент.
-
Спасибі х, що відповіли, але проблема для мене ? у програма для установки xchi л я завантажити тільки в інтернеті є, хто ні, відкриваються "код prodect key"або "lib-файл no fond" і ті, які розкривають "connect помилка" і коли я йду, щоб перевірити lib-файлів немає, можу відкрити я спробував встановити zip програму-загалом, х його відкрити, він відкривається і відразу зникає вікно, я хотів, може бути, знань тих, хто у мене Windows 7 32 bit, що я повинен встановити насамперед, x використовувати інструмент від
-
Інтерфейс, який ви використовуєте?
-
Використовується кабель fiat +a1= "connect помилка"
Я пробував тільки з a1 "connect помилка" cos? на 3 машини, місце
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
-
Щиро l я купив gi? промайнула і в інтернеті я скачав 4.01 4.74 5.31 5.46 і, на жаль, не можу піти в рамки моєї точки я намагався навіть читати leprom з a6, але нічого, бачу тільки числа, знаючи, що хтось момент ви просто з А1
-
на цій машині ви відразу з fiat км tool.Su car prog краще використовувати 4.01 так не лічильник, то навіть якщо ви встановите версію 5xxx не змінюється нічого ,активацій, я sollo ті 4.01
-
Я, мабуть, з проблеми установки програми xrchi немає відкриється мені каже : "fil lib no fond"
-
controla, якщо файл lib разом з програмою
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму