Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Обговорення: допомога dpf off delta 1.6 mjt

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

допомога dpf off delta 1.6 mjt

Добрий вечір всім, завтра буду читати в bdm, блок управління delta 1.6 mjt 120 к. мій двоюрідний брат, який має код hw 0281014569,враховуючи, що машина починає представляти проблеми з dpf я хотів його видалити, і в зв'язку з цим виключити клапан egr...він хотів би також його зіставлення, але, не будучи ще в стані, я не знаю, як рухатися, враховуючи, що є навіть драйвер ecm...тому я хотів поради, як діяти. Порадите мені використовувати програмне забезпечення, як раз?або ви можете дати мені допомогу, щоб зробити це вручну?я не знаю адреси ne дій, але це було б для мене задоволення цього добитися-я, з вашою допомогою. Останнє питання: при інсталяції імені,eliminargli в egr dpf, де слід починати?я повинен зробити ту ж роботу на моїй дельті, як тільки я здатний.завтра я відправлю файл резервної копії для початку.привіт всім

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я не думаю, що це дуже легко для вас, що ви ніколи не робили, покладених на профі!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ніхто не може дати мені деяку інформацію про те, як діяти вручну? Адреси і дії, діяти? Я не хотів би використовувати тільки для dpf...завтра місце файл, який я виніс сьогодні в bdm. Дякую

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Карло волів би спробувати, я з ваших вказівок...я мав сумний досвід з "професіоналів". і то, якщо вони тут саме для того, щоб дізнатися,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Карло волів би спробувати, я з ваших вказівок...я мав сумний досвід з "професіоналів". і то, якщо вони тут саме для того, щоб дізнатися,
    зверніться до служби підтримки онлайн.. блондинка праворуч
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я не маю нічого проти служби, присвячений форуму, але я хотів би навчитися працювати на цих ecu не купувати послуги.одного разу детальніше...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Листування.. подивитися, що defap не як закрити egr або зробити карту, акції..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    впевнений в тому, що почати з euro5, де dpf йде доторкнувся до руки...не то, що це дуже мудрий, як і що....треба ще зробити білий дим і індикатор двигуна горить...ви не можете зробити....*****натрапити шукати на форумі, що є матеріал, в достатку....спробуйте ви...і postala...якусь пораду, ви отримаєте напевно.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі ducati83 тільки я приходжу з роботи я бачу роботу над ними небагато.на моїй "дельта" з професійним dpf видалений я думаю, із колись дав результатів dtc off...може бути, особи дві карти, і я бачу, що був зворушений.я б не використати раз,але погано, що йде, я роблю це за допомогою цього програмного забезпечення тільки тимчасово! тепер машину відновлює, постійно...

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я забув,знаю що не легко, але саме простих речей, які я не люблю робити хехех виклик для мене, саме про те, що у мене це вийде!Добрий вечір всім

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •