Результати 1-6 з 6
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    4

Код радіоприймача CC grunding

привіт ,
    я купив smart використана моя дочка, і ми зрозуміли тільки після того, як автомагнітола не працює, так як вимагає код, що жінка, яка продала не має.
    це стара модель, ще з касети, і не знаю, як ще зробити, щоб його відновити.
    у електрики, очевидно, він порадив мені замінити його на інший ... але мені шкода ... трохи ретро, але мені piacebbe зберегти його оригінальний ...
    я знайшов обговорення на вашому форумі, будь ласка, якщо є хто-небудь з вас може мені допомогти...
    відправляю н. серії, які я читаю, радіо MC1200Y2011018. grunding

Я вважаю, що в будь-якому випадку адміністратор форуму повинні дати свою згоду, щоб кожен, хто хоче / може мені допомогти, тому я прошу, будь ласка.

заздалегідь дякую вас всіх.

лорі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Привіт, я не думаю, що для вас, як можна отримати код автомагнітоли, враховуючи, що ви ще нещодавно зареєстрований на форумі. Ви повинні взяти участь і отримати поріг повідомлень, щоб скачати скачати і отримати коди, і багато іншого. Хороший форум.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я не думаю, що його легко відновити, так як, якщо я не помиляюся, то для екстраполяції code ce потрібно читати процесор, ви повинні піти в автосалон smart!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    4
    Спасибі, я пішов вашою порадою і зв'язався з допомогу grunding. Просто серійний MC1200Y2011018 grunding, проблема в тому, що я попросив цифри ... радіо не варто навіть третини .... це було тільки, щоб не зняти його, нам сподобалося, незважаючи на поштові ... але якщо ніхто не може допомогти мені, я закінчу, щоб зняти його.
    все одно дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    4
    Дякую за відповідь, хоча для мене незрозуміло .... завантажити скачати ?....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di domenik
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    турин
    Повідомлення
    83
    привіт lo13 не просто зареєструватися на форумі ви повинні з'являтися і досягла 80 повідомлень ви можете попросити коди etc передбачають правила привітання.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •