Результати 1-6 з 6

Обговорення: презентація

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di domenik
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    турин
    Повідомлення
    83

презентація

вітаю всіх на форумі, мене звуть домініка, я колишній ricambista авто і електрики є обладнана texa і осцилограф я зареєстрований на цьому форумі, щоб поділитися проблемних авто я працюю з різні майстерні і, як ce завжди вчитися я підписався привіт всім.

Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    турин
    Повідомлення
    83
    хотів би запитати, якщо хтось може допомогти мені в майстерні alfa 147 з радіо Blaupunkt і мені потрібен код slocco 815BP630665687995 7646306316 спасибі заздалегідь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sv2hqx
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    120
    welcome to форум доменіко
    enjoy

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Впевнений, що ви представили, і ви вже зробили запит кодів стерео. Може здатися, що ви зареєструвалися спеціально . У будь-якому випадку ласкаво просимо.

Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    турин
    Повідомлення
    83
    привіт, пов на форумі я припускаю, що це також служить, щоб допомогти і помочься, складності проблем, які зустрічаються кожен день в ремонт автомобіль без зобов'язань, щоб ніхто не привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Те ж саме я кажу тобі, що ти нео в письмовій формі. Це не моя проблема, не запитаєте, хто знає, що, але, як постанова, ми не можемо дати коди до кого neo письмовій формі. Гірше нашої, що ми робимо, що ми ризикуємо бути покарані додатково. Ти красива річ, попросіть адміністратора дозволу. Форум народився, щоб допомогти, але якщо ви зареєструєтесь тільки для запиту кодів не зовсім правильно. (безумовно, не буде у вашому випадку)

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •