хто-небудь файл перевірено і працює для повної ліквідації іммо на альфа 156 1.8ts з ecu bosch m1.5.5
номер ебу 0261204732
я не хочу, щоб файли, зроблені з carsoft або sw схожі, чому? не працюють
хто-небудь файл перевірено і працює для повної ліквідації іммо на альфа 156 1.8ts з ecu bosch m1.5.5
номер ебу 0261204732
я не хочу, щоб файли, зроблені з carsoft або sw схожі, чому? не працюють
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
привіт зробіть невеликий тест детальніше і повторити той же файл і подивитися, якщо вона йде
Привіт всім, я є я намагався, як каже перевищення швидкості, і я повинен сказати, що працював без будь-soft або правити зокрема.
не стає immo off..***** unque в даний час ? пройшло багато часу, і автомобіль ? пішла
для мене обговорення можна? закрити
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
привіт, я намагаюся зробити мій досвід і знання, x, суспільство, форум, звичайно, не працює x всі ecu, але в деяких працює, повірте і нічого не коштує
Яка версія машини sw у вас є?
спробуйте на деяких ecu працює, і це прекрасно, повторюю, не витрачаючи ні копійки, але і не говоріть занадто багато навколо, я рекомендую
хлопці, я не хотів би створити хаос на цій дискусії я бачу, що хтось і дивувався, може бути, у нього є впевненість, що зараз не самий