Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 81

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    112

Перетворення 500 Abarth 135cv *esseesse 160cv...

Привіт, хлопці , інформація для новачків ... Vorre спробуйте перетворити 500a 135cv складі в esseesse, завантаживши потрібний файл.
    Я Півень v54 у virtual читати вихідний файл питання (896kb) і я також зробив id обладнання:

HW: 0261201756
    SW: 1037400825
    Запасні: 51854166

Файл esseesse я повинен caricargli? те, з тим же номером HW: чи справедливо, чи ні?
    Я вас також є можливість використовувати KessV2 або MPPS12 , приймаю поради і то пряма
    Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    112
    Спасибі , я думав, що досить завантажити той же HW одно.
    Ви говорите, що ? практично неможливо знайти файл мій id, hw\sw?
    проблема і в ЄСМ я не драйвер, щоб зробити 500 і WinOLS я не damos :'(
    тому топ буде знайти вже? файл esseesse для завантаження

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ні, ви можете завантажити файл ss, але вам потрібно файл з двох мега-тобто це http://www.professionalchiptuning.ne...?21-500-abarth poist n3-файл 500ss 160cv 0261201756-1037400100-160cv в boot mode я рекомендую посадити послідовний
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    112
    ви саджаєте в послідовний з півнику, що з kess v2? :O :O
    у будь-якому випадку було б цікаво зрозуміти, як до влади вирізати з файлу прочитати в virtual від півня...
    як звичайно, ви завжди добре навченими і поган? зараз я не можу завантажити файли ще не esseesse

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    112
    великі хлопчики , остання питання , враховуючи, що вони все ще pivello у цьому форумі, і я не можу дозволити собі скачати нічого (я знаю, що ? проти правил)
    хто-небудь знає, де знайти його, або, може бути, душа побожна, що посилає мені ***** хіхі? я спробував...
    ps останнім, але ви впевнені, що зависає в послідовний з kess v2? з великою точки в запису, маючи recucuperato файл 2 мб ? все йшло до хорошого кінця

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    112
    тут я тут , я провів файл "500 abarth esseesse 160cv" від 832kb.
    Ecm titanium це мені відкриває відмінно, тільки, що файли ліжка з галло з 896kb... керівництво, щоб перетворити їх я ще не знайдена
    ps враховуючи, що у мене KessV2\MPPS v12\Півень v54, що ви мені порадите для запису файлу esseesse?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    112
    ок перетворився файл, ліжко в virtual read від 896kb в 832kb і ECM titanium тепер змушує мене побачити, драйвери....
    копіюю одні і ті ж значення esseesse -> " на складі 135cv = гібридний модифікований сс на основі 135cv?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    рада...від того, що здається вам не вистачає трохи досвіду...покладіться на експертів...тут, на сайті c? розділ, в якому попросити rimappature...ви побачите, що не пошкодуєте і, перш за все, не роби шкоди..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    я створив файл-гібрид гольф-130cv та ібіца 160cv....я відкрив те, що гольф, як файл орі і файл з sw і hw як...я вирівнявся там, де я служив, і я врятований і гра ? зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    112
    тут я тут, спасибі за пораду міки , але дуже самоучка, і мені подобається експериментувати
    звіт ввечері:
    -читати virtual з галло (896kb)
    -розрізати файл на 832kb + FF 64kb
    -скопіювати управління тиском turbo від оригінальної карті "esseesse" про файл акції 135cv
    -відновлений файл 896kb (832kb mod ss + 64kb FF)
    -пишеться через послідовний півень, все в порядку , навколо ключа з першого удару і тиску turbo рівні до cinquino EsseEsse.

Я міг би порівняти акції та esseesse зрештою, змінюється лише управління prex turbo, чи я помиляюся?

(зрештою, наскільки я міг бачити, зміниться тільки те, від акції до esseesse)
    -

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •