Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Обговорення: Тиск турбо і IQ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    5

Тиск турбо і IQ

Привіт всім, у мене таке питання задавати, що для багатьох здасться очевидним, але для мене це не так....
    Я читав, що якщо збільшення значення IQ, відповідно, буде підвищення тиску турбо, з-за збільшення кількості вихлопних газів, правда це?
    Здається правдоподібним, що, як і у випадку, якщо б це було правдою, я повинен розглянути і визначити підвищення тиску turbo залежно від того?
    .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    привіт,вибач, що значення iq?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    збільшення дизельне паливо впорскується неминуче призводить до збільшення тиску через збільшення вихлопних газів.потім автоматично йде перерахунок і все.........
    sportraxxx iq-це кількість дизельного палива впорскується в кожен цикл.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Залежить чи управління від турбо відбувається у замкненій чи відкритій.
    У першому випадку ебу намагається зберегти значення тиску в карти.
    У другому випадку задається значення в карті ВДТ залежить від тиску, але залежить від IQ і від кіл.
    Як правило, карта ВДТ налаштоване до певного IQ.
    Перехід від розімкнутої петлі закрити, при веденні деяких кривих з гістерезисом, які відзначають перехід від одного управління до іншого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    я дякую тобі, Френк...
    існує глосарій, де ви зможете прочитати всі ці абревіатури ...деякі відомі, інші-ні..
    як, наприклад, петлі, закриті та відкриті......
    дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    5
    Спасибі всім, хлопці, нарешті, я зробив трохи ясності
    У разі edc15 vag, що я вчуся, щоб почати, це називається open або closed loop? як я розумію, щоб налаштувати і не пошкодити?
    Спасибі ще раз!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав MrcBtr93 Visualizza Messaggio
    Привіт всім, у мене таке питання задавати, що для багатьох здасться очевидним, але для мене це не так....
    Я читав, що якщо збільшення значення IQ, відповідно, буде підвищення тиску турбо, з-за збільшення кількості вихлопних газів, правда це?
    Здається правдоподібним, що, як і у випадку, якщо б це було правдою, я повинен розглянути і визначити підвищення тиску turbo залежно від того?
    .
    це є очевидним з автомобілями, оснащеними турбіною з фіксованою геометрією...
    якщо замість установки вдт ecu все одно не "piccard" занадто багато тиску турбо..
    то це залежить від випадку до випадку
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Спасибі всім, хлопці, нарешті, я зробив трохи ясності
    У разі edc15 vag, що я вчуся, щоб почати, це називається open або closed loop? як я розумію, щоб налаштувати і не пошкодити?
    Спасибі ще раз!
    Перехід від відкритого циклу на замкнутий цикл управляється від ебу, і це, думаю, завжди присутня.
    Open loop потрібно управляти-то ефект overboost, карту, яка посилається на це управління, це карта, що на виході відсоток клапана і входом IQ і Спини. Що pressiione має ті ж входи, але, очевидно, походять від тиску об'єктив тримати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    5
    Не знаю, як сказати вам спасибі, ви були дійсно фантастичні Манро і Sportraxxx!
    *Franco75: ви маєте на увазі, може бути, N75 duty cicle? спасибі, тобі теж..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    Не знаю, як сказати вам спасибі, ви були дійсно фантастичні Манро і Sportraxxx!
    *Franco75: ви маєте на увазі, може бути, N75 duty cicle? спасибі, тобі теж..
    на жаль, я новачок як і ти....

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •